Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel a restaurace: - ubytování s polopenzí (plnou penzí) - firemní školení, svatby - tradiční krkonošská restaurace - Farma Lesní bouda - chov ovcí a koz

Cestovní kancelář se zaměřením na aktivní dovolenou - lyžařské pobyty, sportovní pobyty, letní dovolená u moře i na horách.

Pobočka. Cestovní kancelář: -pobytové, poznávací zájezdy. -plavby lodí.

Cestovní kancelář: -prodej zájezdů Tunisko, exotické země -skupinové zájezdy -zájezdy na míru -propagace cestovního ruchu

Nekuřácká restaurace,kavárna. Příjemné prostředí nabízí salonek,kde lze pořádat přednášky,kurzy,školení ale i rodinné či firemní oslavy a večírky. Výběr z tradiční česká jídla,jídlo i zahraniční kuchyně. Možnost obědy,večeře. Denní menu. Velký výber jídel: -předkrmy -polévky -bezmasé a dietní jídla -z grilu a roštu -smažené ...

Pronájem luxusních prádninových vil v destinacích: - Chorvatsko + ostrovy - Španělsko + Baleárské ostrovy - Řecko + ostrovy - Francie - Kypr - Mauritius - Thajsko - Karibské ostrovy - USA - Horské chaty Francie, Švýcarsko, Rakousko. Pronájem luxusní vily na vlastním pozemku pro Vaši dovolenou či důležité obchodní jednání.

Nabídka ubytování v hotelu s kapacitou 80 lůžek. Možnost školení a celodenního stravování. Hotel Radegast se nachází v klidném prostředí u hlavní třídy spojující centrum Prahy a letiště. Kapacita hotelu je 45 lůžek ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, vlastním WC a koupelnou Pokoje jsou vybaveny standardně v kategorii ...

Pobočka. Restaurace. Služby, zajištění: -závodní stravování. -snídaně, obědy, svačiny. -catering. -pořádání konference, rauty, oslavy.

Restaurace.Penzion. Ubytování: -8 dvoulůžkových apartmánů s kuchyňkou a možností přistýlky - restaurace(35 míst), salonek (10 míst).

Cestovní služby: -tuzemské, zahraniční -pobytové, poznávací -letní, zimní -eurovíkendy -wellness a lázeňské pobyty. Agentura: -pojišťovací služby - majetku, vozidel, životní, penzijní, odpovědnosti, podnikatelů, cestovní.

Ubytování: -chata -společná koupelna -společné WC -společné sprchy -společná kuchyňka -společná TV -venkovní posezení -ohniště -společenská místnost.

Cestovní kancelář. Pobytové zájezdy: - STŘEDOMOŘÍ vč. Rudého moře a Atlantiku - Egypt, Kypr, Řecko, Portugalsko - INDICKÝ OCEÁN - Mauricius, Reunion, Seychely - ARABSKÝ POLOOSTROV - Emiráty, Kuvajt - INDICKÝ SUBKONTINENT - Maledivy, Srí Lanka, Indie, Nepál, Tibet - JIHOVÝCHODNÍ ASIE - Indonésie, Singapur, Malajsie, Thajsko, Barma, ...

Průvodcovské služby: -německý jazyk.

Pension Domino nabízí svým zákazníkům široký výběr z ubytovací kapacity. K dispozici je pro Vás nepřetržitě připraveno 8 dvoulůžkových či třílůžkových pokojů a 2 apartmány. Ubytování s Vaším čtyřnohým miláčkem je po předchozí dohodě možné. V našem pensionu jsou pro Vás připraveny komfortní pokoje vybavené na úrovni dnešní doby s ohledem ...

Hotel je situován v historickém centrum Prahy přímo na "Královské cestě", která vede k Pražškému hradu. Pokoje: - hotel má k dispozici dvoulůžkové pokoje a sutiy - hotelové pokoje jsou upraveny pro relaxaci a spokojenost hostů - všechny pokoje jsou vybaveny sprchou nebo vanou, mini-barem, safem, fénem, TV/SAT, telefonem.

Incomingová cestovní kancelář. Služby pro zahraniční hosty: - ubytování, exkurze, vstupenky, okružní jízdy, programy pro jednotlivce i skupiny, rent-a-car. Služební cesty: - letenky, ubytování, rent-a-car. České a moravské lázně: - rekondiční a relaxační pobyty - sportovní pobyty.

Hotel. Ubytování: -27 pokojů -dvoulůžkové, jednolůžkové, apartmá, 1 pokoj bezbariérový -všechny pokoje jsou vybaveny elektronickými zámky, telefonem s přímou volbou, satelitem/TV a minibarem -všechny pokoje jsou nekuřácké.

Cestovní kancelář specializující se na pobyty pro ženy nejen se cvičením (Zumba, Aqua Zumba, aerobic, zdravotní a relaxační cvičení, ...), víkendové pobyty (wellness víkend, fit víkend, zdravé hubnutí, ...), dovolená u moře a aerobic, moře a Zumba.

Kategorie ubytování: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje a apartmán s vlastním sociálním zařízením, TV a lednicí. -obchodník Lyoness.