Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Cestovní kancelář: - poznávací zájezdy. - pobytové zájezdy.

Provozuji hotel v klidném prostředí. Vhodný pro menší skupinky nebo individuální turistiku.

Pension se nachází v centru Prahy, na Žižkově. Pro hosty máme připravené účelně zařízené pokoje s umyvadlem na pokoji, sprcha a WC jsou společné na patře Apartmány se nacházejí ve dvoře pensionu.Každý má jednu ložnici, vlastní koupelnu a WC a samostatný vchod, jsou vhodné až pro 5 osob. Snídaně formou švédských stolů se podávají od 8 do ...

Rekreační zařízení s ubytovací kapacitou pro 270 osob.

Služby: - pobytové, relaxační a sportovní zájezdy se zaměřením na Chorvatsko.

Hotel Henrietta se nachází 20 minut od historického centra v klidné části Prahy. Hotel je tříhvězdičkový, má rodinnou atmosféru a poskytuje kvalitní služby. V Henriettě je 32 pokojů s vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem a telefonem. Snídaně je podávána v hotelové restauraci formou bufetu. Tato restaurace je ...

Ubytování - hotel. Jozef Petráš - Stamont - Hotel Humberto Provoz hotelu.

Sportovní centrum. Tenisový klub. - tenisová škola. - pronájem kurtů. Víceúčelová hala. Hotel: - ubytování.

Nabídka ubytování v pokojích s vlastní koupelnou a WC, telefonem, televizorem se satelitním příjmem či minibarem a trezorem.

Rodinný penzion: -ubytování v dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových apartmánech s vlastním sociálním zařízením.

Penzion. Ubytování: -36 lůžek v jedno až čtyřlůžkových pokojích-vlastní sociální zařízení Restaurace. Zahradní posezení.

V penzionu je k dispozici pět 2 - 4 lůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením.

Penzion Restaurant Krmelec. Ubytování. Penzion Krmelec nabízí levné ubytování v samotném historickém centru města Chrudim, v klidné Filištínské ulici. - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - celková kapacita penzionu je 18 lůžek.

Penzion: -ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích -k dispozici je kuchyňka a sociální zařízení.

Ubytování v soukromí. Celoročně. K vybavení pokojů patří TVrádio, chladnička.Možnost vlastního stravování.

Potápěčská škola. Kurzy, výuka: -začátečníci -profesionálové. Prodej: -kompletní potapěčské výstroje -plavek, doplňků. Prodejna: -budovy 25m bazénu - Lázně Zlín. Cestovní agentura - pobyty v Chorvatsku.

Odkup a správa pohledávek a majetku. Cestovní kancelář. Realitní kancelář.