Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Cestovní kancelář. Specialista na Rakousko.

eXplore eXtreme Organizace: -sportovní pobyty převážně v České republice. -vodní turistika, turistika -sportovní aktivity -cykloturistika.

Hotel, ubytování. Tříhvězdičkový hotel.

Cestovní kancelář Topinka se zabývá: - dětská rekreace v období všech prázdnin, v případě zájmu i mimo ně: - školy v přírodě, škola v přírodě - lyžařské výcviky, lyžařský výcvik - školní výlety - sportovní soustředění - rodinné rekreace, rodinná rekreace.

croatia24 Internetová cestovní agentura. Dovolená v Chorvatsku: -apartmány, vily, hotely, penziony -ubytování v soukromí -last minuty.

Pro Tailor Made Tours je každá poptávka speciální a také se tak s ní zachází. Ať už je to jen skupina, VIP skupina, incentivní zájezd nebo individuální rezervace. Naše heslo zní: „Neexistují limity, pouze naše představivost nebo konečný rozpočet nás může omezit“ Umíme uskutečnit jakýkoliv plán od A až do Z tak, aby byl vždy v souladu s ...

Hotel Bellagio **** nabízí 47 luxusní pokojů (jedno, dvoj a třílůžkové), 5 apartmánů a 3 pokoje pro invalidní hosty: -televizor se satelitem -trezor -minibar -klimatizace -připojení k internetu -koupelna s vanou a WC**.

Pohostinství: - pizzerie, restaurace, bar, pivnice, hospoda Ubytování: - 2x dvoulůžkový pokoj, sprcha, WC, TV - 1x apartmán pro dvě osoby, kuchyňský kout, TV, vířivá vana, WC. Pivní lázeň: - pivní koupel, masáže.

Vila Astoria - ubytování - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje

agentura nabízející tuzemským i zahraničním společnostem komplexní řešení konferenčních akcí a incentivních programů (eventů) šitých na míru; tuzemská incomingová cestovní kancelář specializující se na příjezdovou kongresovou, incentivní a skupinovou turistiku, jakož i na poskytování všestranných služeb pro obchodní cestující v České republice, ...

Provoz cestovní kanceláře specializované na lyžařské zájezdy po Evropě.

Cestovní kancelář: -zahraniční pobyty: -Bulharsko, Řecko, Tunisko, Chorvatsko, Itálie, Egypt, Španělsko.