Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Restaurace - Apart Chlum. Restaurace. Apartmá.

Restaurace, nabídka teplých jídel a točeného piva v prostředí restaurace se živou hudbou. Tradiční česká a mezinárodní kuchyně. Firemní večírky, promoční hostiny.

Kapacita hotelu je 55 lůžek. Pokoje jsou dvoulůžkové, trojlůžkové a pětilůžkové, sociální zařízení v patře, na pokoji umyvadlo, 4 pokoje s vlastním sociálním zařízením. Vlastní vaření není možné. Na pozemku hotelu je možné postavit stany.

Ubytování: - penzion. Apartmán, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje. Bezbariérový přístup. Televize, satelit, internetové připojení.

Ubytování, penzion: - ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích.

Cestovní kancelář: -zahraniční pobytové zájezdy -zahraniční poznávací zájezdy -tuzemské letní pobyty -daleké cesty a exotické cíle -lyžařské zahraniční zájezdy -tuzemské zimní pobyty.

Ubytování, pension: - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje. Pokoje jsou vybaveny samostatným WC a sprchou. - restaurace, bar

Ubytování, pension. - kapacita 59 lůžek Zajištění mezinárodní i vnitrostátní nákladní silniční dopravy.

Levné ubytování Máchovo jezero. Okolní romantická krajina, písečné pláže. Ubytovat se můžete v pokojích z vlastní koupelnou a WC nebo chatkách. Stravování formou polopenze.

Rodinný nekuřácký penzion: -ubytování s polopenzí i bez -restaurace -celoroční provoz -v místě je 5 lyžařských vleků, upravované běžecké tratě -sportovní areál Churáňov -cykloturistika -výchozí bod pro turistické a cykloturistické tratě -koupání v místě. -houbaření.

Penzion: -ubytování ve dvou až pěti lůžkových pokojích a apartmánu -k dispozici sociální zařízení, kuchyně, obývací pokoj s TV, SAT -parkoviště.

Nejlevnejší letenky online do celého světa, pronájem automobilů, rezervaci hotelů, cestovní pojištění. Lodní lístky na trajekty. Zajistíme služební cesty dle konkrétního požadavku, kompletní prezentaci firmy, firemní setkání, vánoční párty.

Ubytování, hostel: - celková kapacita 92 lůžek Typy pokojů 1x - jednolůžkový pokoj 5x - dvoulůžkový pokoj 6x - trojlůžkový pokoj 1x - čtyřlůžkový pokoj 4x - pětilůžkový pokoj 1x - šestilůžkový pokoj 1x - sedmilůžkový pokoj 1x - osmilůžkový pokoj 1x - apartmán pro dvě osoby (1x dvoulůžkový pokoj, kuchyňka, koupelna a toaleta) 2x ...

Privátní stomatologická praxe. Zubní ordinace: -estetické a amalgánové výplně -protetické práce fixní, snímací -bělení zubů -možnost ošetření celkové anestezii -ošetřování dětí.

Cestovní kancelář. Zájezdy:Tunisko Egypt Řecko Turecko Itálie Španělsko poznávací zájezdy Francie Bulharsko. Lázně a wellness.

Hotel ALDEK se nachází přímo v centru města České Lípy. - ubytování

Hotel: - luxusní seminární hotel - hotel určený pro businnes klienty, jednotlivce, cestovní kanceláře i skupiny - hotel s širokou nabídkou poskytovaných služeb - hotel ležící v klidné části města v rozsáhlém parku .

Pension FAMI Pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové resp. apartmán se dvěmi oddělenými ložnicemi a nezávyslím vstupem do koupelny (WC)... Všechny pokoje jsou vybavené vlastní koupelnou se sprchou a WC ! Pension s celkovou kapacitou 55 lůžek je vzdálený jen 300m od pláže Máchova jezera s aquaparkem a bázeném. Pension disponuje půjčovnou kol a ...

Ubytování: -hotel Restaurace, pizzerie.