Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Provozovatel hotelu Zimní stadion: -součástí dvě ledové plochy -posilovna -sauna -solárium -masáže -rehabilitace -pořádání sportovních soustředění -pokojích -ubytování 33 pokojů, z toho 3 bezbariérové -cateringové služby.

Penzion: -ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích.

Rehabilitační ústav Kladruby pouhých 100 m od penzionu, ubytování také pro tělesně postižené, jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, apartmány, televize a satelit v každém pokoji.

Rodinný hotel: -26 lůžek, 12 pokojů -Apartmá 140 m2 -Cena od 980, - do 1540, -Kč -Vzdálenost od centra do 10 min.pěšky -parkování v uzavřeném dvoře -internet na pokojích -stravování pro hosty -snídaně formou švédského stolu Příjemné prostředí a obsluha.

Cestovní kancelář: - OSTROV KORFU - CHORVATSKO - TUNISKO - ŠPANĚLSKO.

Elegantní nově zrekonstruovaný hotel Antik City je situován v tiché uličce na Novém Městě v blízkosti Václavského náměstí, v samém srdci finančního a obchodního centra historické Prahy. Pokoje: - v současnosti má hotel 30 útulně zařízených pokojů - všechny jsou vybaveny satelitní televizí, minibarem, safem, telefonem s přímou volbou, ...

Vítejte na jednom historicky nejstarším místě města Prahy, které je na seznamu chráněných památek UNESCO. Ubytování - vybavení pokojů: - vana nebo sprcha, fén, WC, ve většině pokojů bidet - vysokorychlostní Wifi nebo LAN připojení – v ceně ubytování - dvoulůžko – manželské nebo oddělené postele – twin - sedací souprava – možnost ...

Restaurace, penzion, pension: -pořádání společenských a rodinných akcí -večírky -oslavy -možnost hudby a tance -poctivá česká kuchyně -příznivé ceny -bezproblémové parkování

Penzion: -ubytování ve vile Elektra se stoletou tradicí, atmosféry 1.republiky -příjemná kuchyně, kavárna s důrazem na domácí a českou kvalitu jídla a zákusků -dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky nebo v rodinných apartmá -všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, LCD televizorem, možnost ...

Stylová horská chata s celoročním provozem při úpatí Studniční hory: - ubytování - stravování - společenská místnost.

Ubytování, stravování: - chata - vlastní lyžařský vlek s upravovanou sjezdovkou dlouhou 350 m - jídelna - společenská místnost - stolní tenis a šipky - hřiště, dětské hřiště - krb, udírna.

Cestovní agentura, kancelář. Smluvní prodejce tuzemských i zahraničních zájezdů, rekrekačních pobytů. Účetní kancelář. Služby: -kompletní zpracování účetnictví včetně mzdové agendy a daňového přiznání -možnost zpracování dokladů zpětně za celý rok.

Sběr a zpracování ostatních odpadů. Restaurace . Kempy a jiná zařízení pro krátkodobé ubytování.

Penzion, restaurace, ubytování, stravování: - relaxační centrum, bazén, sauna, vířivá vana.

Ubytování, penzion. Stravování, restaurace. Možnost pronájmu televize, hřiště, vnitřní bazén a sauna.

Ubytování: - motel - bungalovy. Stravování - restaurace. Služby: - kulečník, kuželky, diskotéky, video-satelit, minigolf, rybolov - Vojický rybolov - 200 m.

Ubytování, penzion: - ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích, WC a sprchový kout na pokoji, podávají se snídaně, obědy i večeře - internet - WiFi přípojný bod.

Ubytování: - hotel. Stravování: - restaurace. Ubytování: - 1 - 2lůžkové pokoje s přistýlkami - apartmá - celkem 180 lůžek. Služby: - TV, SAT, telefon - fitness - půjčovna lyží. Krkonošská chalupa: - tel.: 499523561.

Horský hotel. Ubytování: - 150 lůžek - 2-4lůžkové pokoje s WC a sprchou. Dvě restaurace, bar, krb. Fitness. Turistické cesty: - 300 metrů k prameni Labe.