Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Služby: -penzion -17 lůžek -ubytování.

Penzion: -ubytování s kapacitou 5 lůžek -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením -kdispozici terasa a zahrada s venkovním krbem.

Penzion: -ubytování ve 2 apartmá a 2 dvoulůžkových 1 jednolůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením -k dispozici je bazén.

Potápěčské centrum. Prodej: -potápěčská technika-výstroj. Cestovní agentura: -specialista na Bali -výcvik potápění -zájezdy -vlastní základny Bali, Chorvatsko -letenky. Prodejna. -České Budějovice, Husova 53.

Hotel nabízí nadstandardní ubytování ve Svitavách. Návštěvníci si mohou vybrat z několika druhů ubytování. Součástí ubytovacích služeb je možnost využití venkovního a krytého bazénu s tobogánem a hlídané parkoviště.

Rekreační středisko. Zimní sporty-lyžování.

Penzion, ubytování. Stylový rodinný penzion v centru staré části Příbrami nabízí: -1, 2 a 3 lůžkové pokoje WC, sprcha, TV, satelit některé pokoje s terasou -možnost dlouhodobého ubytování -apartmány s kuchyňkou a terasou -parkování ve dvoře -salónek k pronajmutí (nejen pro ubytované hosty).

Farma Ztracenka nabízí ubytování na farmě a zážitky na farmě. Jsme občanské sdružení, které si dalo za cíl představit život na vesnické farmě všem, kteří chtějí zapomenout na uspěchanost dnešní doby. Staňte se načas farmářem a relaxujte v přírodě.

Stavební činnost: -rekonstrukce -zateplování staveb -zemní práce -odvoz sutí kontejnery. Ubytovna: -Plav 3, tel.:387988982.

Rekreační zařízení: -areál rekreačního zařízení se rozkládá na rozlehlé louce obklopené lesem asi 200 m od břehu Orlické přehrady na poloviční cestě mezi hrady Zvíkov a Orlík -jedná se o klidné místo, které je dobře vybaveno pro pobyt rodin s dětmi -rovněž můžeme doporučit rybářům -vybavení -restaurace, ...

Ubytování v soukromí: - dva samostatné apartmány max. pro 6 osob - kuchyňka, WC, koupelna

Chatové a stanové městečko Bílý kámen. Ubytování: - chatky, chaty.

Slevové stránky hromadného nakupování dorazily konečně také do České Lípy. V České Lípě nyní můžete nakupovat zboží a služby s neuvěřitelnými slevami. Sledujte nás na Slevyzeseveru.cz