Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Penzion, ubytování: - dva apartmány - stylově zařízená společenská místnost s krbem, rozlehlá zahrada s bazénem, a vlastní parkovací plocha - možnost ubytování po celý rok - sezónní a mimosezónní ceny. V obci se nachází. - pošta, obchod se smíšeným zbožím 500 m. - restaurace bar 500 m. Hostinec 700m. - westernový ranč - 600 m - ...

- levné ubytování v: - Chorvatsku, na Ukrajině a na Krymu - levné lyžařské zájezdy na Západní Ukrajinu - cestovní lístky po Ukrajině na vlak.

Penzion: - ubytování - 12x dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - 1x třílůžkový pokoj s možností přistýlky - 1x luxusní apartmá pro 2 osoby s možností 2 přistýlek - na pokoji sprcha, WC, televize, pracovní stolek, komoda a šatní skříň - wifi připojení zdarma.

Ubytování: - 2, 3, 4 lůžkové pokoje v chatkách s vlastním sociálním zařízením - 4 lůžkové chatky se společným sociálním zařízením - maximální kapacita rekreačního zařízení je cca 100 lůžek

Představujeme vám hotel s přátelskou atmosférou dotvářenou nádhernou okolní přírodou, která dokonale naplňuje představu o průzračném vzduchu, lesním tichu a večerních procházkách pod zářící hvězdnou oblohou. Hotel je postaven na okraji obce Deštné, na samotě zhruba 150 metrů od hlavní cesty, obklopen lesem ze strany jedné, ze strany druhé se pak ...

Vosecká bouda slouží jako turistická ubytovna s kapacitou 37 lůžek. Nabízí ubytování v jedno až čtyřlůžkových pokojích a v jednom jedenáctilůžkovém pokoji. Toalety, umývárny a sprchy jsou společné.

Ubytování v Kroměříži: -ubytování pro zaměstance -apartmán 2+1 (max. 8 osob) s kuchyní a soc. zařízením -20 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky – sociální zařízení je na patře Vybavení pokojů: -lednička k dispozici je společná vybavená kuchyň, soukromé parkoviště a možnost připojení TV.

Penzion: -ubytování (celkem 26 lůžek, sociální zařízení na pokoji) -restaurace -možnost svatebních hostin -školení, soustředění fotbalových mužstev -k dispozici fotbalové hřiště 60x30, venkovní bazén -cyklotrasy -hraniční přechod 2km.

Rodinný pension, penzion. Možnost snídaní. Kuchyňka.

Penzion: -ubytování -restaurace -bar -svatby -škola v přírodě.

Služby: -country klub -restuarace -ubytování.

Cestovní kancelář, agentura: - pobytové a poznávací zájezdy - last minute.

Penzion: -ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -kapacita penzionu je 40 lůžek -restaurace s terasou -parkoviště ve dvoře.

Letní dětský tábor: -ubytování: -chatky -podsadové stany -vlastní bazén -hřiště -stravování 5x denně.

Penzion: -ubytování s kapacitou 18 lůžek se sociálním zařízením, TV i satelitem -restaurace.