Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Ubytování, penzion: - kapacita 129 míst - 12 dvojlůžkových pokojů - 25 trojlůžkových pokojů - 6 pětilůžkových pokojů

Hotel: - ubytování - restaurace - venkovní terasa - otevřené ohniště - driving range - fotbal - hydromasáž - sauna - stolní tenis - cykloturistika.

Pension - 25 lůžek. Depandance (budova u penzionu) - 26 lůžek. Všechny pokoje s vlastním sociálním zařízením. -pobyt i se psem -2x klubovna s TV a satelitem -možnost vaření včetně nádobí a ledniček -dle potřeby možnost přiobjednat snídaně -zamykatelné a oplocené parkování pro auta i kola (v areálu pensionu)

Penzion. Taneční kavárna. Ubytování. Diskotéky.

Celoroční ubytování ve dvou samostatných apartmánech. Komfortní vybavení - sociální zařízení (koupelna a WC zvlášť), kuchyň, krb, televize, satelit, parkování u objektu.

Penzion (pension): - ubytovací služby - otevřeno celoročně - lůžková kapacita 13 lůžek + přistýlky - ceny: - jednolůžkový pokoj 400, - Kč - dvoulůžkový pokoj od 600, - Kč - možnost rezervace ubytování na tel. 603331991. Restaurační služby: - zahrádka ULITA - provozní doba květen -září po-so od 15h.

DIVIZE FTL-BUS: - tel.: 582344138, 582320111 - cestovní kancelář PTA, tel.: 582344746 - informace o odjezdech autobusů, tel.: 582333181. DIVIZE FTL-Transport & Logistics: - tel.: 582343792, 582320219 - pracoviště Prostějov, tel.: 582365247, 582365050. DIVIZE FTL-SERVIS: - tel.: 582320239

Penzion s ubytováním pro 12 osob se nachází na Vysočině. na rozlehlém pozemku u lesa, v severní části Českomoravské vysočiny. Penzion disponuje čtyřmi pokoji: - 1 dvoulůžkový - 2 třílůžkové - 1 čtyřlůžkový. Každý pokoj má minibar, zabudované skříně a vlastní sociální zařízení. WIFI, sauna, krytý vyhřívaný bazén, možnost grilování, ...