Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Cestovní kancelář: -pobytové zájezdy: -Itálie: -Gargáno, Kalábrie, Palmová riviéra. -Chorvatsko: -Makarská riviéra -Omišská riviéra -Crikvenická riviéra, Dalmácie. -Španělsko: -Costa del Maresme. -letní lyžování: -ledovec Hintertux. -poznávací zájezdy: -Francie -Norsko. -zájezdy: -tuzemsko ...

Penzion. Ubytování: -8 apartmánů s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením -rekreace přímo v přírodě-lesy, louky -dětské hřiště -posezení u ohniště -půjčovna horských kol -v blízkosti rybník Komorník-koupání.

Cestovní kancelář -specialista na poznávací zájezdy, zejména pro firmy a kolektivy zajišťujeme zájezdy dle požadavku: klasické poznávací či s odborným programem včetně tlumočení Spokojený zákazník - naše nejlepší reklama! - zkušenosti (CK založena již v r. 1990) + reference Člen Asociace cestovních kanceláří ČR (ACK ČR).

Ranč Hořovice - jezdecký klub, restaurace a penzion.

Hotel Štamberk, specialista na firemní i soukromou klientelu. Hotel se nachází v srdci republiky, v CHKO Podblanicko, nedaleko dálnice D1. Ubytování zajišťují prostorné pokoje a apartmány s kapacitou 90 lůžek. Komlex disponuje konferenčním sálem a salonkem. Do hlavních služeb střediska patří motorové čtyřkolky s vlastní tratí, soukromý rybník pro ...

Kategorie: -penzion, ubytování od dubna do října: -3 dvoulůžkové pokoje (v jednom je možnost dvou přistýlek), vlastní WC, sprcha -společná kuchyňka -posezení na zahradě s grilem -možnost stravování ve vlastní restauraci. Pohostinství: -restaurace -kapacita 30 míst -letní zahrádka 30 míst -vinárna.

Rekreační zařízení. Chata. Dětské tábory. Školy v přírodě. Sportovní kurzy.

Váš průvodce na dovolené v Thajsku. Esotravel připravil praktické informace pro cestování na turistická místa např. Bangkok, Pattaya, Phuket, Ko-Samui, Krabi a další. Přečtěte si dojmy z destinací Thajska, zkušenosti s obyvateli a místní zábavou.

Autocamping, autokemping, autokemp, kemp, rekreační zařízení.

Hotel U Havlíčka: - hotel s celoročním ubytováním - možnost parkování. Složení pokojů: -12x dvoulůžkový - 2x jednolůžkový - 1x třílůžkový. Pohostinství: - nekuřácká restaurace - salonek - letní terasa.

Cestovní agentura. Zprostředkování, služby: -rekreační pobyty -poznávací, pobytové, lyžařské zájezdy.

Služby: -hotel -ubytování -restaurace -vinárna. Vybavení objektu: -sejf -půjčovna sportovních potřeb -možnost praní -satelit.

Služby: -ubytování v pokojích s kapacitou 5 – 6 osob -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí a wi-fi připojením -restaurace.

Hotel: -ubytování ve dvou až šestilůžkových pokojích -restaurace -možnost uspořádání rodinných oslav.

Cestovní kancelář. Prodej zájezdů a pobytů: -Čechy, Slovensko-letní i zimní pobyty -Chorvatsko, Řecko, Španělsko, Portugalsko -specialista na Itálii-letní i zimní dovolená pro jednotlivce i větší skupiny.

Cestovní agentura zaměřená na vodní sporty - windsurfing, kitesurfing, surfing. Nabídka: -Řecko -Rhodos - Ialyssos Beach -Rhodos - Prasonisi -Karpathos - Devils Bay/Speed Lagon -Kos - Kefalos Beach, Psalidi -Mykonos - Kalafati Beach -Naxos - Mikri Vigla Bay, Saint Geoges Beach -Paros - New Golden beach -Samos - ...

Nabídka ubytování v penzionu hotelového typu v historickém centru města Jindřichův Hradec v Jižních Čechách. Provoz restaurace, letní zahrádky a kavárny s vynikající gastronomií. Pořádáme svatby, firemní akce, večírky, rauty, svatební hostiny a promoce. Penzion disponuje 13 pokoji s vlastním soc. zařízením, TV a internetem, nachází se přímo nad ...

Neověřeno. Ubytování. Stravování. Rybaření-pstruhová voda. Turistika, koupání, houbaření.

Ubytování Restaurace, bar - vinárna Společenské prostory s TV a SAT Zasedací místnost