Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Rekreační středisko Orlík- Trhovky nabízí až 80 lůžek v 17 chatách, chatkách a jednom housebottu. V rekreačním středisku je vynikající stylová restaurace, ve které lze snídat při ranních rozbřescích, obědvat v příjemném chladu parného poledne nebo večeřet při soumraku na terase.

Cestovní agentura. Lyžařské zájezdy.

Penzion. Ubytování v Jizerských horách. Sezónní restaurační zařízení.

Penzion. Ubytování v Jizerských horách. Restaurace.

Penzion: -ubytování v pokojích s WC a sprchovým koutem nebo vanou -stravování zajišťujeme ve vlastní restauraci.

Hotel : -ubytování: -vinárna, bar, restaurace -salonky, rauty, pracovní obědy, porady, společenské večeře, svatební hostiny, promoce -sauna, fitness, tenisové zázemí -letní terasa.

Penzion: -ubytování -restaurace s českou a mezinárodní kuchyni .

Cestovní kancelář specializovaná na zájezdy za potápěním: -Egypt - potápěčské safari, Hurghada, Safaga, Dahab -Maledivy - ráj tisíce ostrovů (ještě před zatopením) -Filipíny pro makrofotografy, makroživot -Mexiko - jeskyně Fenoty -Norsko - hory, fjordy, vodopády -Galapágy - žraloci, jedinečný ekosystém, endemity -Bali. Škola potápění ...

Cestovní kancelář. Realitní kancelář. Práce: - zednické - malířské.

*** hotel - více jak 100 lůžek v kvalitním provedení pro rekreaci i dlouhodobé ubytování s lokalizací ve Středočeském kraji.

Rekreační středisko Pasáž. Ubytování.

Sportovní areál: - 2 kryté a 2 tenisové kurty - squash - bowling - 2dráhy - sauna - masáže - posilovna - obora se zvěří (daněk, muflon, srnčí) - rybník (candát, štika, sumec, pstruh, kapr, amur) - prodejna a půjčovna sportovního vybavení - univerzální hala (25 x 60m) pro jezdecký parkur a drezúru, cross ...

Penzion: -ubytování -4 dvoulůžkové pokoje koupelna se sprchou, WIFI, rádio, TV, WC -parkoviště pro 3 vozy -restaurace po-ne 11.00-23.00 -česká i miutková kuchyně -české pivo -letní terasa -venkovní grily.

Penzion Jasmín je umístěn v centru města Liberce, několik minut chůze od centra městské dopravy, 2 minuty chůze od Aquaparku Babylon, 15 minut autem od Skiareálu Ještěd, 10 minut od ZOO a Botanické zahrady. CENA: - 600 Kč osoba / noc bez snídaně - 680 Kč osoba /noc se snídaní UBYTOVÁNÍ: - Třináct komfortně vybavených pokojů, po dvou ...

Zajištění průvodců na Šumavě. Prodej map a pohlednic, turistických průvodců. Pro skupiny výlety na objednávku dle přání. Vnitrostátní a mezinárodní doprava osob. Jednodenní výlety do Bavorska.

Hotel: -ubytování (50 lůžek, 18 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky) -restaurace v přízemí -možnost polopenze, plné penze -půjčovna kol, lodí (kanoe) -sportovní vyžití (tenisové kurty, hřiště pro širší využití, minigolf) -možnost pronájmu místnosti ke školení.

Cestovní kancelář: -tuzemské zájezdy -zahraniční zájezdy.

Autokemp, autocamp, kemp, camp. Ubytování: -na břehu rybníka Hejtman -4lůžkové chatky -elektrické přípojky pro karavany -nové sociální zařízení s teplou vodou -kiosek-občerstvení -půjčovna loděk -otevřeno od 1.5.-31.10.

Vinárna. Široký sortiment alkoholických, nealkoholických a míchaných nápojů, moravská vína. Celková kapacita je 60 míst. Večerní program: - disco (hudební) produkce. Možnost pořádat různé soukromé nebo firemní večírky a akce.