Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Penzion, ubytování. Pension "Chata Lovrana" Vám nabízí kvalitní ubytování s plnou penzí po celý rok. Ubytování je Vám k dispozici ve 2 - 6 lůžkových pokojích, pro užívání si Vaši zasloužené dovolené v malebné krajině východních Krkonoš.

Pension, ubytování, stravování: - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje vybavené úplným sociálním zařízením, ledničkou, satelitní televizí a trezorem - restaurace - stolní tenis - solárium - sauna.

Horská chata. Ubytování: -2-4lůžkové pokoje -pokoje bez nebo s vlastním soc. zařízením Letní a zimní rekreační pobyty- stravování. Herna, dětský koutek Sjezdovka Bramberg-Hnědý Vrch - čtyřsedačková lanovka.

Ubytování v Krkonoších v lyžařském středisku Benecko.

Ubytování, stravování: -pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové, WC, sprchoa, TV+Sat, lednička -rodinný apartman s malou kuchyní -stylový horský bar -parkování pro hosty je k dispozici po celý rok zdarma -vyhřívaný bazén -vlastní lyžařský vlek o délce 150 m.

Rodinný pension, ubytování, stravování: -dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím -malá restaurace s celodenním stravováním formou polopenze, plné penze nebo á la Karte -společenská místnost s TV a SAT příjmem -bezplatná parkovací místa přímo u objektu -venkovní vyhřívaný bazén 8 x 4 m -sauna.

Hotel, ubytování, stravování. Hotel nabízí ubytování celkem ve 33 dvou a třílůžkových pokojích a 4 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny koupelnou (sprcha, WC) a TV se satelitem. Některé pokoje mají balkóny. Ubytovaným hostům podáváme snídaně v hotelové restauraci formou švédských stolů, polopenze formou menu. Hosté si mohou vybrat ze ...

Hotel, ubytování: - kapacita hotelu je 130 lůžek - ve tří a čtyřlůžkových pokojích - vhodné především pro rodiny s dětmi, skupiny a školní lyžařské výcviky - v každé budově je společenská místnost s televizorem. Ceník ubytování: - dospělá osoba Se soc. zařízením 350.- Kč/den - dítě do 15let Se soc. zařízením 200.- Kč/den - ...

Hotel LUČNÍ DŮM *** Janské Lázně Toužíte po odpočinku, aktivní dovolené s dětmi, hledáte vhodné místo pro Vaše oslavy či obchodní jednání. Ubytování v hotelu LUČNÍ DŮM Janské Lázně Vám nabízí pohodlí a kvalitu služeb, jež uspokojí i ty nejnáročnější z Vás, kteří hledáte klidné ubytování v Krkonoších s dětmi i bez nich. Naše ceny Vás příjemně ...

Cestovní agentura. Zprostředkování, zajištění: -zájezdy, dovolená, rekreační pobyty, mezinárodní jízdenky

Ubytování: - hostel - ubytovna - restaurace - parkoviště pro hosty. Hostel: - ubytování ve dvou až sedmilůžkových pokojích (celkem 68 lůžek) - pokoje jsou vybaveny přikrývkami, ložním prádlem a ručníky - sociální zařízení a sprchy společné na patře - kuchyňka, vařič na patře - možnost objednání stravování.

Každý den slevy 50% a více. Nenechte si ujít každodenní slevy. Dostaňte slevu na věci, které běžně užíváte či děláte. Slevy na ubytování či jídlo v luxusních hotelech či restauracích.