Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním: Složení pokojů: -18x dvoulůžkový bez sociálního zařízení -2x jednolůžkový, WC** -2x VIP pokoj. Pohostinství: -restaurace -taneční kavárna.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -5x dvoulůžkový, vlastní soc.zařízení -4x dvoulůžkový a 3x trojlůžkový bez soc.zařízení. Možnost přistýlky. Sprcha a WC na chodbě - zvlášť pro muže a ženy. Pohostinství: -restaurace.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4x dvoulůžkový pokoj - sociální zařízení, vířivá vana, televize, minibar Pohostinství: -restaurace - pořádání soukromých akcí.

Areál U Čápa - penzion tel. 724 188 462 - lyžařský vlek tel. 606 339 625 - restaurace

Malý rodinný penzion (12 lůžek). Ubytování. Pokoje: -třílůžkové. Jídelna s barem. Možnost polopenze.

Ubytování. Pokoje: -18 lůžek-sociální zařízení ke každému pokoji -jeden apartmán -tři dvoulůžkové pokoje se sprchou, WC** a možností přistýlky -jeden trojlůžkový se sprchou, WC** a možností přistýlky -jeden vícelůžkový -vhodné i k dlouhodobému bydlení. Příjemné prostředí. Volitelné stravování. Restaurace pro ...

Pořádání společenských akcí: -rauty -bankety -školení a semináře -rekvalifikační kurzy -možnost církevních obřadů-svateb a mší. Ubytování: -dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, vlastní koupelnou a WC -celková kapacita 55 lůžek.

Služby: -celoroční ubytování (14 pokojů) ; vhodné pro různé pracovní skupiny a letní tábory -k dispozici klubovna a učebna -automatizovaná kuželna -kuchyňka pro vlastní vyváření -možno zajistit i výhodné celodenní stravování pro "školy v přírodě" -výrazné slevy při dlouhodobých pronájmech.

Hotel: -ubytování -stravování.

Ubytování, hotel. Střední Čechy. Celoročně. Dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC**, televizí a satelitem. Stravování v Restauraci Asie, výběr ze 120 druhů jídel, české a asijské kuchyně Pá, so živá muzika.

Hotel Pecínov****: -kapacita 100 lůžek -luxusní hotelová část v gregoriánském a viktoriánském stylu -nabídka dvou úrovní standardu ubytování -8x čtyřlůžkový pokoj-rodinný standard -možnost pořádání různých společenských akcí včetně prezentací, seminářů a pracovních setkání -kongresový sál (až 300 míst) -2x salonek pro 30 ...

Obchodní činnost. Cestovní kancelář. Realitní kancelář.

Motel, ubytování, restaurace: - kapacita 44 osob - 2 a 3 lůžkové pokoje - konferenční místnost pro 5 až 30 osob

Rekreační středisko: - dětské tábory, - rodinná rekreace, - školní výlety. Ubytování: - čtyřlůžkové chatky, - čtyři chaty Montia, - jeden bungalov. WC a umývárny se sprchami jsou společné s teplou vodou. Jsou po celkové rekonstrukci.

Penzion, ubytování: - max. 16 osob - každý pokoj má vlastní soc zařízení: WC, sprchový kout, umyvadlo, žebřinový radiátor - kuchyňka - společenská místnost - koupelna s malou saunou -vlastní bazén ( d = 5m, h = 1, 2m) - přírodní ohniště s posezením.