Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Hotel. Restaurace. Bar. Letní terasa. Ubytování: pokoje s příslušenstvím: - dvoulůžkové 440, - - třílůžkové 610, - - čtyřlůžkové 700, - - apartmán 700, - - dva pětilůžkové turistické pokoje ( cena za jedno lůžko 150, -Kč )

Ubytování, celoroční provoz: -celková kapacita 62 lůžek -5 jednolůžkových pokojů s přistýlkou -24 dvoulůžkových pokojů -1 dvoulůžkový bezbariérový pokoj -1 apartmá -všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, dále minibarem, BTV* SAT*, radiopřijímačem, telefonem -parkoviště pod uzamčením v areálu hotelu -praní a ...

Stylová chalupa v předhůří Šumavy s možností cykloturistiky a lyžování: -ubytování pro pro 30 osob -5 apartmá s koupelnou a kuchyní.

Služby: -součástí je informační centrum -jediný penzion, který se nachází mimo uzavřenou část obce -vlastní parkoviště -2 dvoulůžka -3 třílůžka -nadstandartní vybavení.

Penzion: - ubytování (20 lídí) - stravování - pokoje s vlastním sociálním zařízením a televizí - bazén - grilování - terasa - parkování na vlastním pozemku - při dlouhodobém ubytování slevy.

Penzion, ubytování: -22 lůžek -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje a dvě čtyřlůžková apartmá -TV**, satelit, minibar, WC**, sprcha -možnost přistýlky -školení, firemní akce, svatby, promoce, oslavy, ozdravné pobyty -restaurace pro 45 osob -stylové prostory bývalé mlýnice s krbem a kulečníkem -vlastní tenisový kurt s ...

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV -restaurace -jezdecká stáj -vhodné pro školení a oslavy.

Informační a zpravodajská kancelář. Ubytování Činnost: -realitní -reklamní -fotografická -překladatelská a tlumočnická -cestovní agentura

Ubytování, penzion, kemp: -13 lůžek v penzionu -10 chatek po čtyřech lůžkách -společenské a firmení akce -školení, kurzy -svatby.

Kemp - koupaliště - karavany - stany - pronájem chatek

Hotel: - ubytovací a stravovací služby - parkoviště pro osobní auta před hotelem.

Cestovní agentura: -letenky -vízum, víza (Kanada, Austrálie) -Severní, Střední a Jižní Amerika -Austrálie, Nový Zéland -Asie -Afrika.

Zastoupení - rakouské a německé cestovní kanceláře. Služby: -zájezdy, letenky a ubytování - rezervace on-line -ceny bez skrytých poplatků.

Kategorie: -ubytovací hostinec s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky -apartmány dvoulůžkové. Vybavení objektu: -stylová krajová restaurace.

Ubytování: -ubytování v apartmánu -k dispozici je vybavená kuchyně, obývací pokoj s TV -možnost parkování a posezení na zahradě.

Provádíme stavební práce od zajištění projektové dokumentace přes vyřízení všech povolení potřebných k realizaci příslušné stavby. Vše "na klíč". Nejlevnější ubytování v Praze v ubytovně.

Rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby: -rekreační ježdění na koni a výcvik pro začátečníky -výcvik ve stylu western -jezdecké kurzy -dětské tábory, školní výlety s programem -léčebné ježdění na koni, hiporehabilitace. Chov koní: -Český teplokrevník, Plnokrevnící, Quarter Horse, Apalluza. Služby pro chovatele: ...