Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Služby: - vízový servis pro cesty do usa - euro letenky - levné letenky do celého světa - dovoz aut z USA, dovoz amerických, japonských a evropských značek za velmi výhodné ceny.

Penzion. Ubytování: -2, 3, 4-lůžkové pokoje -kapacita 38 lůžek -stravování -pěší turistika -lyžování.

Penzion. -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a internetem -úschovna lyží a horských kol.

Hotel: -ubytování -stravování -možnost rehabilitačních pobytů -bazén, sauna, jízda na koni, lov*, tenis.

Hotel nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s plným vybavením. Koupelna se sprchovým koutem, toaleta.) Celková kapacita je 29 lůžek. Rozdělení pokojů: 2 lůžkový 6 x 3 lůžkový 3 x 4 lůžkový 2 x Pro méně náročné je k dispozici kemp s možností stanování.

Penzion U Dvou čápů: -kapacita 33 lůžek.

Sporthotel Tichonice: -kapacita 52 lůžek Sporthotel Tichonice - sruby: -kapacita 82 lůžek.

Autocamping (autokempink). Camp (kemp). Ubytování: - chatky dřevěné poschoďové - 2+4 lůžka, WC a umyvadlo s teplou vodou - chatky zděné přízemní, 2 pokoje po třech lůžkách se sociálním zařízením - chatky dvoulůžkové bez sociálního zařízení - chatky čtyřlůžkové/patrové postele s kuchyňkou bez sociálního zařízení. Půjčování sportovních ...

Pension-penzion: -ubytování ve dvou čtyřlůžkových a třech dvoulůžkových pokojích -jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem, TV, SAT, internetové připojení přes Wifi -stravování v sousedních restauracích.

Ubytování: -dvoulůžkovýpokoj se sociálním zařízením.

Ubytování v penzionu. K dispozici jsou pokoje a apartmány s vlastním WC.

Ubytování v soukromí bez poskytování služeb: -kapacita 8 lůžek.

Hotel: -ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace, vinárna -vlastní parkoviště.

Hotel, kongresové centrum a restaurace Nové Adalbertinum - ubytování - kongresové centrum - restaurace - cateringové a gastronomické služby - restaurace Evergreen - Café Atrium - svatby - školení - semináře či společenské akce - plesy - rauty - firemní prezentace

Stylová restaurace: - tradiční česká kuchyně - obědová meníčka - menu, , zdravá výživa" - originální pizza - 19 druhů - restaurace 60 míst - nekuřácký salonek pro 8 – 10 osob - školící místnost pro 35 – 45 osob - klubovna do 20 osob.