Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Maloobchod, prodej: -Obchod - Bistro - smíšené zboží. Ubytování v soukromí Bílá 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Penzion - ubytování: - ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení a TV - kapacita - čtrnáct lůžek - společná, plně vybavená kuchyňka - společenská místnost s krbovými kamny - místnost na ukládání kol a lyží.

Pronájem, doprava, montáž i demontáž lešení: - trubkové - rámové SGB. Levné ubytování ve Štramberku - v soukromí: - 10 míst k ubytování - soukromé apartmá - wifi připojení.

Ubytování v hotelu v útulných pokojích s nábytkem z masivního dřeva. K dispozici salonek s kapacitou 6 osob pro jednání i jazykové kurzy. Součástí hotelu je restaurace a relaxační centrum.

Prodej: - smíšené zboží. Ubytování: - apartmány.

Krátkodobé i dlouhodobé ubytování v ubytovně.

Pension DANA se nachází v podhorském městečku ve Vrbně pod Pradědem nedaleko lázní Karlovy Studánky a nejvyšší horou Jeseníků Praděd. Je vhodný pro rodinné dovolené, romantické i pro služební jednodenní přenocování.

AVALPE s.r.o. provozuje moderní restauraci U Lucerny, kde můžete oslavit v příjemném prostředí firemní večírek, oslavu narozenin, rauty, promoce apod.

Bistro: - prostory pro firmení prezentace a večírky. - spodní salónek 20 mist - hostovna 40 míst Ubytování: - 5 dvoulůžkových pokojů - kuchyň s jídelnou, obývací pokoj - bazén, sauna.

Penzion s restaurací v malé Morávce. Hosté mají k dispozici společenskou místnost a restauraci.

Penzion s apartmány vhodný pro ubytování rodin s dětmi v Dolní Lomné. Privátní wellness s vířivkou a finskou saunou, dětský koutek, venkovní hřiště, beachvolejbalový kurt.

Společnost U Ztraceného potoka s.r.o. nabízí ubytovací služby v apartmánu a v pokojích pro 2-5lidí. Chalupa se nachází v malebné obci Vápenná, která se nachází v horách Jeseníky.

David Škárka provozuje Penzion U Čmeláků: - ubytování - retro pokoj, severský, dřevěný, terasový, provance apartmán - restaurace - pořádání oslav, svateb - teambuildingové akce

Společnost Zlatý kohout a.s. provozuje hotel, hostel, kavárnu a cukrárnu v Kroměříži. Hotel svým vybavením umožňuje nejen ubytování, ale také pořádaní oslav, svateb, firemních akcí a školení.

Chalupa U Míla nabízí ubytování pro 30 lidí v rodinném duchu. Vybírat můžete z 9 pokojů, které nabízejí útulné vybavení. Některé se nacházejí v podkroví a disponují balkonem s výhledem na celý dvůr s koňským výběhem či rybník. Umístění našeho penzionu je vhodné pro pěší výlety. Nachází se zde více než 70 naučných stezek a vycházkových ...

Rekreační středisko Skalka - Ostravice

Autokemp, autocamp: Ubytování: -15 chatek, chatky (z toho dvě chaty pro vozíčkáře) -místo pro návštěvníky se stany a přívěsy. Vybavenost objektu: -vybavenost chatky-4 lůžka, WC, sprchový kout, kuchyňka s vybavením -ohniště -dětské hřiště. Areál se nachází v těsné blízkosti nového Aquaparku Frenštát.

Penzion, ubytování vhodne pro rodiny s dětmi, v tiche oblasti Beskyd pod Ondřejnikem.Jsou dva apartmany / 3, 4/ lužkovy s možnosti přistylky.Je plně vybavena kuchyňka s možnosti si připravit jidlo.Možnost venkovniho grilovani a posezeni u ohně.

Ubytovna Sport Bohumín nabízí 5 nově zrekonstruovaných pokojů s kapacitou až 30 míst. Ceny již od Kč 130, - za noc!

Ubytování v rodinném penzionu v apartmánech s vlastní kuchyňskou a sprchovým koutem v krásné přírodě Jeseníků.

Penzion, pension. Ubytování: -kapacita 19 lůžek -5x dvoulůžkový pokoj -3x třílůžkový pokoj (možnost přistýlky) -všechny pokoje vlastní sociální zařízení (sprcha, WC) -TV+DVD-domácí kino, rádio -MINI BAR na pokoji -snídaně -společenská místnost s krbem-19 osob -konferenční místnost -firemní školení -úschovna jídní kola, ...