Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Společnost SMARTFLY agency s.r.o. poskytuje: - výhodné ceny za online letenky - ubytování - vyřízení víz - online cestovní pojištění - pronájem vozu - zájezdy, eurovíkendy - parkování u letiště - mezinárodní autobusové jízdenky - služby cestovního ruchu.

Vinařství Soška s.r.o. se zaměřuje na výrobu jakostního vína, provozuje vinný sklep, zajišťuje degustace a k dispozici má i penzion k ubytování. Sídlo firmy: Olomouc, Slovenská 538/3, PSČ 779 00

ROYAL GARDEN apartments poskytuje ubytování v apartmánech s možností využití vyhřívaného bazénu, infrasauny a saunovým sudem.

Poloroubenka Grimik se nachází v Držovicích nedaleko Prostějova a Plumlovské přehrady. Poloroubenka se skládá z předsíně, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a v podkroví jsou 4 ložnice. Celková kapacita je 7 lůžek. Součástí poloroubenky je i wellness zóna s vířivkou a finskou saunou.

Společnost VIKIPAN, s.r.o. provozuje penzion a restauraci Luto v Prostějově - Krasicích. V penzionu Luto si můžete vybrat z dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením a v restauraci si dát denní menu.

Ubytování u Malinkovičů umožňuje ubytování v apartmánu rodinného domu s kapacitou 8 osob. Apartmán má 2 třílůžkové pokoje a 1 dvoulůžkový, každý pokoj má svou koupelnu a součástí je vybavená kuchyň.

Penzion No.1 poskytuje ubytování v několika pokojích a 1 apartmá. Kapacita penzionu je 15 - 18 lůžek. Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny manželskou postelí nebo samostatnými lůžky. Součástí pokojů je sociální zařízení a samozřejmostí je také Wi-Fi. V přízemí penzionu je restaurace.

Ubytování U Koňadry pronajímá 2 apartmány, první je bezbariérový v přízemí pro 4 osoby a druhý je klimatizovaný v podkroví pro 6 osob. K dispozici je také přistýlka. Apartmány mají sociální zařízení a plně vybavenou kuchyň.

Apartmán Lednická se nachází v Lednicko-valtickém areálu a je v něm možné ubytovat 4 osoby. V ložnici se nachází manželská postel, obývací pokoj je s plně vybavenou kuchyní a s rozkládacími postelemi.

Penzion Romance poskytuje ubytování v Břeclavi. Hosté si mohou vybrat a rezervovat pokoje dvojlůžkové, jeden třílůžkový nebo čtyřlůžkové. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením. V případě zájmu je možné si v penzionu objednat i snídaně. Adresa Penzionu Romance: U rybníka 12, 69003Břeclav - Stará Břeclav

Penzion Znojmo poskytuje ubytování v historickém městě Znojmo, k dispozici je 8 pokojů s maximální kapacitou 19 osob. Součástí každého pokoje je sociální zařízení, televize a připojení k internetu.

Pension Thaya poskytuje ubytování ve Znojmě v pokojích se sociálním zařízením. Varianty pokojů se liší počtem lůžek a je možné zajistit i přistýlku.

Nad Vinným Sklípkem představuje ubytování ve Znojmě, kde je k dispozici apartmán pro 3 osoby s ložnicí, vybavenou kuchyní a koupelnou se sprchou.

Penzion U Divokých poskytuje ubytování na velice klidném místě, na okraji Brodu nad Dyjí: - krásný výhled na blízkou Pálavu - 2 pětilůžkovými apartmány s vlastním vchodem a je vhodný k ubytování dvou rodin a nebo skupiny přátel.

Ubytování, pension, penzion Pavir: -kapacita penzionu 21 míst -dvoulůžkové, třílůžkové pokoje -pokoje jsou s vlastním soc. zařízením -stravování v restauraci. Sklepní vinárna: -kapacita 50 míst -možnost konání oslav, večírků, seminářů, promoce atd. Restaurace: -obědy, večeře, týdenní menu -kapacita restaurace 30 osob, wifi -salonek ...

Hotel, ubytování. Kapacita: 30 míst -2 x jednolůžkový pokoj -13 x dvoulůžkový pokoj. Vybavení pokojů: -TV, SAT, TEL, WC, sprcha -bezbariérový přístup k pokojům. Restaurace - kapacita 60 míst, k tomu salonek 16 míst a 34 míst -denně 10-22 hod. -česká kuchyně -večery s živou hudbou -cimbálová muzika. Ocenění Ano šéfe, Zdeněk ...

HOTEL KVĚTNICE poskytuje levné ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích. V celém hotelu je zavedena bezplatná Wi-Fi. Hotelová restaurace s kapacitou 90 míst, nabízí pokrmy z tradiční české kuchyně doplněné o čerstvé ryby.

Služby: -ubytování v nových jedno až trojlůžkových pokojích s možností přistýlky -na pokoji je umyvadlo s teplou vodou, WC a sprchy společné na chodbě -trojlůžkový pokoj je řešen jako bezbariérový, vybaven samostatným WC a sprchou -domácí zvířátka povolena -restaurace nabízí karambolový kulečník a šipkový automat -v létě v provozu také ...

Ubytovna: - celková kapacita 110 lůžek - sprcha, WC, kuchyňka jsou společné - televize, lednička na pokoji - parkování v objektu - cena za ubytování 150, -120, -95, -Kč - 1-2-3-4 lůžkové pokoje.

Hotel Pod Horkou poskytuje ubytování různých kategorií ve třech tarifech odstupňovaných podle délky pobytu. - konferenční místnost - možnost úschovy kol - Wi-Fi připojení

Autokemp, autocamp, kemping, ubytování: Uzavřený areál o rozloze 41, 5 ha z toho vodní plocha je 23 ha, kterou tvoří dvě oddělené laguny. Travnato-písčité pláže a pozvolný vstup do vody. Rodinná rekreace, školní výlety, sportovní pobyty. Bungalovy, chatky, moderní vybavené stany: -celková kapacita 430 lůžek -2-6 lůžkové bungalovy se ...

Hotel Riviera - poskytuje levné ubytování v obci Jedovnice, které svou polohou patří do samého centra Moravského krasu - kapacita 20osob - 2 a 3lůžkové pokoje - na každém pokoji je WC a umyvadlo s teplou a studenou vodou, kabelová televize. Sprchy jsou na každém podlaží společné.

Penzion Otevřená náruč nabízí ubytování pro celkem 30 osob ve dvou až pětilůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím a LCD televizí. ?

Hotel - ubytování 16 dvojlůžkových, 2 třílůžkové pokoje klimatizované, WIFI připojení k internetu - vlastní koupelna, WC a televize - možnost snídaně Restaurace Fotbalový areál Posilovna

Penzion Surf poskytuje ubytování: - apartmán s krbem - mezonet - apartmán - podkrovní, přízemní, 5ipokojový s projekcí, s výhledem