Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Restaurace - možnost návštěvy dančí obory v sousedství

Nově zbudovaný hotel se nachází téměř na půli cesty mezi Brnem a Znojmem. Vinařství Hanzel představuje jedinečný koncept propojení tradičního vinařství s moderním hotelovým provozem, který vznikl citlivou rekonstrukcí přilehlých prostor. Romantické prostředí tak vybízí k odpočinku ve dvou nebo příjemně stráveným chvílím mezi obchodními jednáními. ...

Penzion Mirka. Ubytování: - pokoj pro 4-6 osob - připojení k internetu Wi-Fi - barevná televize - kompletně vybavená kuchyň - mikrovlnná trouba - garáž, parkoviště. Cena: - 350 Kč za osobu na den - 400 Kč za penzion. Penzion se nachází 10 minut od centra. Blízkost nákupního centra TESCO, LIDL.

Ubytování v soukromí: - 2x-dvoulůžkový pokoj - 1x-jednolůžkový pokoj. Penzion.

Příjemný penzion na vesnici uprostřed města. Penzion je zaměřený na obchodní cestující. Maximální důraz na čistotu, dobré spaní, skvělé snídaně a klid. - jedno, dvou a třílůžkové pokoje s pohodlnými postelemi, kapacita je 18 míst - sociální zařízeni s prostorným sprchovým koutem je součást každého pokoje - vysokorychlostní internet Wi-Fi v ...

Restaurace: - snídaně, obědy- meníčka, večeře - svatební hostiny - rodinné oslavy - pohřby - firemní akce, večírky - prezentace - školení Penzion: - 3 pokoje - počet lůžek 7-12 (s přistýlkou).

Penzion U Jelena poskytuje ubytování s restaurací, ve které je možné pořádat různé druhy akcí a oslav.

Horský hotel s kapacitou 40 dvoulůžkových pokojů (možnost přistýlek), 3 apartmá. Stylová restaurace Valašská Koliba s terasou.

Ubytování: - kapacita 45 lůžek Stylová restaurace.

Motel. Ubytování. Restaurace - 40 míst. Salonek - 35 míst.

Služby - ubytování v zrekonstruované vilce - pokoje jsou 3-4 lůžkové, sociální zařízení, kuchyně, společenská místnost, bazén.

Nabízíme ubytování v autokempu Podhradí, v chráněném údolí řeky Moravice. Možnost pobytu v chatkách, srubech, pokojích v budově. Součástí areálu je restaurace.

Privátní ubytování - vybavené apartmány pro jednotlivce i skupiny v 1, 2 a 4 lůžkových pokojích s kapacitou 11 lůžek - vhodné pro studenty, ale i pro firemní pracovníky nebo turisty.

Pronajem  vysokozdvižné montážní plošiny. Autoplošiny AVIA MP13, MP14, MP16, Tatra MP27 v lokalitách Ostrava, Frýdek-Místek, Havířov, Karviná, Třinec, Opava. Levné ceny. Pronájem lešení HAKI.

Ubytování v horské chatě v Jeseníkách v blízkosti Karlovy Studánky. Ubytování v apartmánech - celkem 12 lůžek a 8 přistýlek.