Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Potápěčská škola. Kurzy, výuka: -začátečníci -profesionálové. Prodej: -kompletní potapěčské výstroje -plavek, doplňků. Prodejna: -budovy 25m bazénu - Lázně Zlín. Cestovní agentura - pobyty v Chorvatsku.

Odkup a správa pohledávek a majetku. Cestovní kancelář. Realitní kancelář.

Nabízíme sportovní relaxační pobyty s názvem Hubneme do plavek, které zahrnují aerobic, zumbu, cvičení v posilovně a zdravou výživu – pobyty v Chorvatsku. Bohaté zkušenosti s pořádáním těchto pobytů již od roku 1998 má vedoucí akce Josef Hýbl – šestinásobný účastník mistrovství světa v kulturistice, provozovatel FIT CENTRA. Lekce aerobiku ...

Cestovní kancelář. Sídlo: Olešnice, náměstí Míru 25

Cestovní kancelář. Nabízíme: - sportovní pobyty. - wellness pobyty. - tuzemské i zahraniční.

Pobočka. Cestovní kancelář: -pobytové zájezdy. -poznávací zájezdy.

Reklamní agentura. Cestovní kancelář. Prodej: -zájezdy cestovní kanceláře NECKERMANN REISEN. -pobyty v Itálii (Marche), Chorvatsku. Pobočky: - Záhumenní 1152, 742 21 Kopřivnice, - tel.:556808250, fax. 556808861 - e-mail: prodejna@ckfox.cz - Opava, Olomoucká 3 - tel./fax. 553611474 e-mail: opava@ckfox.cz.

Cestovní kancelář. Autobusové zájezdy (lyžařské - lyžování, turistické - turistika): - Rakousko, Itálie. Pobyty s vlastní dopravou: - Itálie, Rakousko, Slovensko, Slovinsko. Golfové pobyty s vlastní dopravou: - Itálie, Německo, Rakousko, Slovensko, Slovinsko.

Služby: -cestovní kancelář -cestovní agentura -specializace na Chorvatsko a pobytové zájezdy s výlety.

Služby: - průvodcovské, tlumočnické, překladatelské - turistický průvodce (česky, anglicky, německy, italsky, polsky, rusky) - prohlídky pro skupiny, jednotlivce.

Cestovní kancelář. Specialista na Rakousko.

eXplore eXtreme Organizace: -sportovní pobyty převážně v České republice. -vodní turistika, turistika -sportovní aktivity -cykloturistika.

Cestovní kancelář Topinka se zabývá: - dětská rekreace v období všech prázdnin, v případě zájmu i mimo ně: - školy v přírodě, škola v přírodě - lyžařské výcviky, lyžařský výcvik - školní výlety - sportovní soustředění - rodinné rekreace, rodinná rekreace.

croatia24 Internetová cestovní agentura. Dovolená v Chorvatsku: -apartmány, vily, hotely, penziony -ubytování v soukromí -last minuty.

Pro Tailor Made Tours je každá poptávka speciální a také se tak s ní zachází. Ať už je to jen skupina, VIP skupina, incentivní zájezd nebo individuální rezervace. Naše heslo zní: „Neexistují limity, pouze naše představivost nebo konečný rozpočet nás může omezit“ Umíme uskutečnit jakýkoliv plán od A až do Z tak, aby byl vždy v souladu s ...

agentura nabízející tuzemským i zahraničním společnostem komplexní řešení konferenčních akcí a incentivních programů (eventů) šitých na míru; tuzemská incomingová cestovní kancelář specializující se na příjezdovou kongresovou, incentivní a skupinovou turistiku, jakož i na poskytování všestranných služeb pro obchodní cestující v České republice, ...

Provoz cestovní kanceláře specializované na lyžařské zájezdy po Evropě.

Cestovní kancelář: -zahraniční pobyty: -Bulharsko, Řecko, Tunisko, Chorvatsko, Itálie, Egypt, Španělsko.

Cestovní kancelář: -pobytové a poznávací zájezdy v čr i zahraničí -zájezdy do divadel.

Služby: -cestovní kancelář -autobusová doprava. Pobočka: -Lety 6, 39804