Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní kancelář specializovaná na zájezdy za potápěním: -Egypt - potápěčské safari, Hurghada, Safaga, Dahab -Maledivy - ráj tisíce ostrovů (ještě před zatopením) -Filipíny pro makrofotografy, makroživot -Mexiko - jeskyně Fenoty -Norsko - hory, fjordy, vodopády -Galapágy - žraloci, jedinečný ekosystém, endemity -Bali. Škola potápění ...

Cestovní kancelář. Realitní kancelář. Práce: - zednické - malířské.

Zajištění průvodců na Šumavě. Prodej map a pohlednic, turistických průvodců. Pro skupiny výlety na objednávku dle přání. Vnitrostátní a mezinárodní doprava osob. Jednodenní výlety do Bavorska.

Cestovní kancelář: -tuzemské zájezdy -zahraniční zájezdy.

Cestovní kancelář Fischer (CK**): - rekreace, dovolená - tuzemské i zahraniční - letní i zimní zájezdy, pobyty.

Provozování cestovní kanceláře. Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

Obchodní činnost, služby: - obchod se smíšeným zbožím (potraviny). Služby - cestovní, turistické, průvodcovské: - informační agentura - zprostředkování - pobyty, ubytování v turistice v ČR i v Holandsku, Belgii a Německu.

Cestovní kancelář: - zajišťuje příjezd turistů do Olomouckého kraje - lázeňské pobyty v celé ČR a SR - rezervační system. Turistika - informační zpravodajství pro cestovní ruch.

Nabízím službu English Speaking driver. Jsme anglicky mluvící řidič a průvodce zároveň. Proč platit za řidiče a průvodce, tedy za dvě osoby současně? Tuto službu vám zajistím osobně, průvodcuji a řídím auto nebo minibus. Ušetřete za druhou osobu, plaťte jen jednou! Ráda vám ukážu to nejzajímavější z Prahy nebo krásná místa v naší republice.

Ubytování, rekreace, cestovní kancelář: - provozovatel areálu Přístav na Žermanické přehradě.

PRESTIGE TOUR - cestovní a reklamní agentura, specialista na propagaci a prodej pobytových míst České a Slovenské republiky. Nabízíme širokou nabídku pobytových míst, služeb a pobytů na míru, pro jednotlivce, rodiny, skupiny a firemní akce.

Cestovní agentura pro cizince (incommingová): -přírodovědné a zemědělské zájezdy: -pozorování ptáků, parky, zahrady a botanické zahrady... . Kancelář: -Praha 2, Šumavská 15 tel./fax: 222561790.

Cestovní agentura. Zprostředkování, zajištění: -zájezdy, dovolená, rekreační pobyty, mezinárodní jízdenky