Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní kancelář: -zahraniční zájezd -tuzemský zájezd -poznávací zájezd -pobytový zájezd.

Cestovní kancelář, Prodej, předprodej: -LETENKY do všech světových destinací s dodáním do sídla společnosti. Komplexní organizace: -kongresů -seminářů -konferencí -firemních školení Zajištění, zajišťování (včetně doprovodných programů dle přání zákazníka): -firemní prezentace -slavnosti -večírky -recepce ...

Cestovní kancelář. Zajišťování: - ubytování a stravování v ČR** a v zahraničí pro jednotlivce i skupiny.

Cestovní kancelář zaměřena na dovolenou na českých a slovenských horách. Provozovatel portálu Naše hory.

Prodej: - zájezdy od renomovaných cestovních kanceláří do celého světa. Tuzemské i zahraniční zájezdy, exotika, pobyty na zaoceánských lodích, pro jednotlivce i skupiny, wellness a další specifické zaměření (turistika, raft, rybaření, lyže), školní výlety i tábory pro děti.

Komplexní servis pro české firmy ve spolupráci se zeměmi SNS*: -poradenství -konzultace -vyhledávání obchodních kontaktů a partnerů -průzkum trhu, veletrhu, výstavy -příprava obchodního jednání -ověření důvěryhodnosti, spolehlivosti zahraničního partnera -organizace prezentací českých firem -inzerce v zahraničním tisku ...

Cestovní kancelář: -aerobik -rehabilitační pobyty -pobytové zájezdy pro mateřské školy -specializace Chorvatsko, Itálie -lyžařské zájezdy Dolomity.

Služby: -cestovní kancelář, -průvodce.

Autobusová doprava Pardubice, Chrudim, Přelouč zajišťuje přepravu na školní výlety, divadelní představení, školy v přírodě, plaveckou výuku, lyžařské kurzy, sportovní akce a další. Dále provozujeme cestovní agenturu - nabízíme dovolenou v zahraničí (Itálie, Chorvatsko).