Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava. Pravidelná linka Příbram-Praha, Praha-Příbram. Předprodej jízdného. Informace o jízdních řádech. Cestovní agentura.

Cestovní kancelář - zájezdy do Bulharska, Chorvatska, Itálie - letenky

Cestovní kancelář, prodej zájezdů do celého světa, rezervace letenek, rezervace ubytování, zajištění víz

Cestoní agentura: - zájezdy na klíč - pobytové, poznávací, zahraniční, tuzemské zájezdy - letenky - eurovíkendy - plavby - hotely - zimní pobyty - skupinové pobyty.

Cestovní agentura - destinace Řecko, Egypt, Tunisko, Turecko, Itálie, Maďarsko

Autoškola. Činnosti: -výcvik skupin A, B, T, C, D, -školení řidičů, včetně mezinárodní dopravy -příprava nových učitelů autoškoly. Zajištění: -zahraniční rekreace Chorvatsko -zahraniční a tuzemské zájezdy -tel. 604104 922. Taxi non-stop: -tel. 723 088 915, 607 927 698, 721 548 088.

Datum zániku:30.06.2008 Služby: -prodej zájezdů a láz. pobytů od renomovaných cestovních kanceláří -nabídka jednodenních zájezdů.

Cestovní kancelář. Specialista na Řecko. Zájezdy: - pobytové - poznávací - last minute.

Cestovní agentura nabízí zájezdy tuzemské i zahraniční, pobytové, poznávací, adventní, eurovíkendy, lázně a wellness, tématické, seniorské, rodinné s dětmi, pro skupiny, turistické, cyklistické, sportovní a pro další zájmové skupiny. Pro mateřské a základní školy nabízíme výlety a exkurze s průvodcem. Prodáváme vstupenky do pražských divadel a na ...

Cestovní agentura: -pobytové a poznávací zájezdy -tuzemsko i zahraničí.

Cestovní kancelář - lyžařské zájezdy

Cestovní kancelář, agentura: - Itálie, Řecko, Španělsko, Chorvatsko.

zánik poslední živnosti: 27.2.2013 Cestovní agentura - široký výběr dovolených v zámoří. Prodej - letenky.

Cestovní kancelář. Podnikatel ukončil činnost 01/2012.

Cestovní kancelář. Zimní pobyty: -exotické lyžování -lyžování pouze pro školy a kolektivy -lyžařské zájezdy. Letní pobyty: -Itálie -Rakousko -Francie -Slovensko -Česká republika -Asie -Chorvatsko -Himalaje -Island, Kavkaz a další. Expedice. Víza-Bělorusko, Ukrajina, Rusko. Letenky.

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti ...