Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Nabídka založení společnosti s ručením omezeným na míru.

Cestovní agentura Průvodcovské služby francouzština, angličtina, němčina a ruština

Služby: -minibusová doprava. -osobní doprava. -průvodcovský servis.

Prodej, maloobchod, e-shop: -potápěčská technika Služby: -cestovní agentura -potápěčské kurzy

Cestovní agentura: -zájezdy -dovolené -cestování -lastminute -firstminute

Nabídka práce v ČR a zahraničí.

Cestovní agentura a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

Prodej, pronájem a výměna nemovitostí. Ať už se jedná o luxusní apartmán, byt, dům, zahradu, nebo také stavební pozemek, sklad, historický objekt, komerční objekt, zemědělskou usedlost, nájemní dům a jiné, jsme schopni se postarat o prodej či pronájem Vaší nemovitosti.

Cestovní agentura: -pronájem apartmánů v Chorvatsku. -ubytování v Chorvatsku.

Výhradní distributor pro ČR a SR italských luxusních mýdel. Dále výhradní dovozce italských bezlepkových, dia bezlepkových, bezlaktózových a nízkobílkovinných potravin firem: Nove Alpi (Agluten, Gliko, Amino, Amino Happy D, Sogni di cioccolato), těstovin firmy Dialcos, delikates firmy Lazzaroni, cereálií firmy Cerealvit.E-shop. Kamenný obchod.

Realitní činnost: -zprostředkovatelská činnost -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu bytů a nebytových prostor.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Cestovní agentura. Služby: -předprodej vstupenek.

Průvodcovské služby po městě Klatovy.

Cestovní agentura - máme pro Vás nabídku všech významných cestovních kanceláří.

Autorizovaný prodejce EXIM BLUESTYLE, NEUDAMA, ČEDOK, FIROTOUR, ALEXANDRIA Prodej: -letenky jakékoliv společnosti -zpáteční letenky do celého světa s odletem z Prahy, nebo odkudkoli. Služební cesty do zahraničí. Specializace: -touroperátor pro americký kontinent -pronájem automobilů v USA* -Jižní Amerika. Zájezdy: -tuzemské, ...