Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Nabídka: - zimní lyžařské zájezdy, sportovní akce a prodloužené víkendy v Alpách, Dolomitech, Rakousku, Francii, Itálii i celé Evropě - zájezdy individuální a skupinové zájezdy, pobyty pro školy a další - půjčovna lyží a střešních boxů.

Cestovní agentura: - tuzemské zájezdy - zahraniční zájezdy - prodej letenek, autobusových jízdenek - eurovíkendy - jízdenky regio jet student agency.

SIESTA - CA Zprostředkováváme pobytové a poznávací zájezdy v Evropě, Asii, Africe a Americe. Dále wellness pobyty, zájezdy s potápěním, plavby lodí, zájezdy na formuli 1, pronájmy chat a chalup a další služby renomovaných českých cestovních kanceláří.

Státem autorizovaný subjekt k úřednímu měření rychlostí silničních motorových vozidel. Cestovní agentura. Prodej: - zájezdy cestovní kanceláře Kovotour plus.

Cestovní agentrua. - tuzemské i zahraniční zájezdy.

Cestovní kancelář nabízející zájezdy do Španělska.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Cestovní agentura. Prodej zájezdů cestovních kanceláří působících na českém, německém a slovenském trhu.

Služby: -adrenalinové, romantické a netradiční dárky pro firmy i fyzické osoby. -netradiční zážitky -víkendové pobyty -teambuilding -volnočasové aktivity -exotické zájezdy -netradiční dárky.

Nabídka průvodcovských a delegátských služeb.

Cestovní agentura (CA**): -pobyty a zájezdy do zahraničí i tuzemska -pobytové, poznávací i kombinované zájezdy -pronájem apartmánů 25 SK - Lipov - Ružemberok.

Cestovní kancelář TCK - Pavel Veselý nabízí jedinečnou škálu zájezdů v rámci Evropy za výhodné ceny. Tyto zájezdy mohou být také sestaveny na přání zákazníků, především škol, klubů, občanských sdružení ap. Podnikáme cesty zaměřené především na poznávání přírody, krajiny, historie a života obyčejných lidí s využitím klasických turistických ...

Cestovní agentura: - nabídka zájezdů do celého světa - pobytové, poznávací, lyžařské, pro seniory 55+, jednodenní, eurovíkendy, lodní plavby... - letenky, ubytování.

Průvodcovská činnost Prahou - prohlídky ve španělském a anglickém jazyce

Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Cestovní agentura Autobusová doprava Vedení - účetnictví Výroba - reklama Ofsetový tisk - tiskárna