Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní kancelář nabízející zájezdy do Španělska.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Cestovní agentura. Prodej zájezdů cestovních kanceláří působících na českém, německém a slovenském trhu.

Služby: -adrenalinové, romantické a netradiční dárky pro firmy i fyzické osoby. -netradiční zážitky -víkendové pobyty -teambuilding -volnočasové aktivity -exotické zájezdy -netradiční dárky.

Nabídka průvodcovských a delegátských služeb.

Cestovní agentura (CA**): -pobyty a zájezdy do zahraničí i tuzemska -pobytové, poznávací i kombinované zájezdy -pronájem apartmánů 25 SK - Lipov - Ružemberok.

Cestovní kancelář TCK - Pavel Veselý nabízí jedinečnou škálu zájezdů v rámci Evropy za výhodné ceny. Tyto zájezdy mohou být také sestaveny na přání zákazníků, především škol, klubů, občanských sdružení ap. Podnikáme cesty zaměřené především na poznávání přírody, krajiny, historie a života obyčejných lidí s využitím klasických turistických ...

Cestovní agentura: - nabídka zájezdů do celého světa - pobytové, poznávací, lyžařské, pro seniory 55+, jednodenní, eurovíkendy, lodní plavby... - letenky, ubytování.

Průvodcovská činnost Prahou - prohlídky ve španělském a anglickém jazyce

Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Cestovní agentura Autobusová doprava Vedení - účetnictví Výroba - reklama Ofsetový tisk - tiskárna

Průvodcovské služby, průvodce.

Cestovní agentura. Zájezdy: - pobytové - poznávací - jednodenní - lyžařské - wellness pobyty - zájezdy 55 + pro kolektivy Prodej vstupenek, letenek. Přijímáme poukázky Edenred, Benefit Plus, Le Cheque Dejeuner, Sodexo

Zajišťujeme pobyty na míru dle vlastních požadavků klienta. Nabízíme individuální přístup při prodeji. Mnoha destinací jsme osobně procestovali, a tyto zkušenosti Vám rádi předáme. Dále máme v nabídce zprostředkování prodeje dovolené od renovovaných a pojištěných CK, prodej ubytování, letenek, jízdenek a vstupenek na různé kulturní či ...

Poskytování software, internetové obchody na míru, redakční systémy na míru, outsourcing - poskytování softwarových služeb. Moras tour, cestovní kancelář.

Cestovní agentura. Zprostředkování - prodej: - zájezdy do zahraničí - pobytové, poznávací - tuzemské rekreace. Zastoupení cestovních kanceláří Čedok, Firo tour, Exim tours, Vítkovice tours, Alexandria, Kovotour.

Jsme agentura se zaměřením na ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a okolí a také se specializujeme na rekondiční pobyty, školy v přírodě a sportovní soustředění.