Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Vinný sklep, sklípek. Výroba vína. Ochutnávka vín, přírodních likérů. -červené, bílé, růžové. Víno-jakostní, jakostní s přívlastkem, speciální vína, odrůdové. Občerstvení-obložené mísy, pomazánky, přílohy, nealkoholické nápoje. Využití sklepa: -posezení s neomezenou konzumací vín -řízené degustace, enovzdělávací setkání, školení o víně, ...

Průvodcovské služby Překlady a tlumočení - specializace na japonštinu Tlumočení obchodních jednání a meetingů, prezentací a přednášek, telefonních a televizních konferencí.

Služby: -cestovní kancelář. Nabízíme letecké zájezdy do celého světa, lyžařské zájezdy i autobusové. Pobytové i poznávací. Dále prodej samostatných letenek a mnoho dalšího.

Ubytování v soukromých apartmánech po celém Chorvatsku

Autobusová doprava: -tuzemská i zahraniční nepravidelná zájezdová přeprava dle přání zákazníka -pravidelná přeprava v okrese i kraji -pronájem budov i autobusů k reklamním účelům -cestovní agentura (kancelář) -pobytové a poznávací zájezdy, tuzemsko a zahraničí.

IT, servis, databáze, prodej letenek, letecké zájezdy, autobusové zájezdy.

Služby: -nabídka katalogových i last minute zájezdů od partnerských českých i německých CK -pobyty poznávací, letní, zimní, relaxační -eurovíkendy -mezinárodní jízdneky autobusu. Fakturační adresa: -Lesní 10, 696 18 LUŽICE.

Provozování cestovní agentury - zastupujeme všechny velké cestovní kanceláře. Průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Provozování cestovní kanceláře. Prodej: - letecké a autobusové zájezdy: - pobytové, poznávací - Španělsko, Itálie, Německo, Francie, Maroko, Holandsko. Průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

Cestovní agentura. Zprostředkování - prodej: - letecké a autobusové zájezdy - pobytové, poznávací. Průvodcovská činnost.

Cestovní agentura - nabídka ubytování vlastní dopravou hotely, residence a soukromé vily - prodej lodních lístků Korsika, Sardinie a Elba - lyžování ve Francii.

Provozování cestovní agentury. Zprostředkování ubytování v lokalitě Karlovy Vary, lázeňské pobyty především pro klientelu z Ruska. Průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

Cestovní agentura. Prodej zájezdů - zahraniční, tuzemské. Zastupujeme následující cestovní kanceláře. -BLUE STYLE -VICTORIA -EXIM TOURS -CANARIA TRAVEL -TOURTREND -ALEXANDRIA -ALPINA -EMMA -TRAVEL 2002 -ESO -CZECH HOLIDAYS -ATIS -PROPAGO -VÍTKOVICE TOURS -LUDOR -ADVENTURA -AEOLUS -ANCORA -ABC.

Cestovní kancelář: - pobytové zájezdy Bulharsko, Egypt, Turecko, Chorvatsko, Itálie, Korfu, Kos, Kréta, Rhodos, Malta, Madeira.

Cestovní agentura. Průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

Provozujeme cestovní agenturu specializovanou na Rusko. Nabízíme otevřená víza, organizaci exkurzí a rezervaci hotelů, letenek a jízdenek.

-Překladatelská a tlumočnická činnost v jazyce polském. -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Ubytovací služby

Zprostředkování služeb v oblasti cestovního ruchu.

Regionální prodejce CM Reality. Cestovní agentura VIA. Nabízíme zájezdy od cestovních kanceláří. Zajistíme jak pobytové tak poznávací zájezdy.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování ...

ACCESS Travel nabízí svým klientům kompletní turistické služby: -ubytování v hotelích, hostelích a penzionech všech kategorií v Praze i celé České Republice -výlety -prohlídky měst -exkurze -průvodcovské služby -zařizování konferencí -doprava -kulturní a sportovní programy.

Cestovní agentura ZVONEK: - zájezdy českých, slovenských a německých cestovních kanceláří - letní, zimní a last minute dovolenou - poznávací zájezdy, eurovíkendy, wellness pobyty a cesty za dobrodružstvím - zájezdy na míru - Senior travel - prodej letenek - parkování na letišti - prodej vstupenek TICKET ART