Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Služby pro zahraniční turisty: - ubytování - doprava - průvodcovské služby pro zahraniční klientelu.

Sportuji se Sportíkem - 20 lekcí cvičení zaměřeného na získání všestranného pohybového základu a zájmu o sport, plavání, tenis, lyžování, pobyty u moře, prázdninové akce - příměstské tábory. Cestovní kancelář Sportík.

Cestovní kancelář orientovaná na Španělsko.

Nabídka služeb aktivního cestovního ruchu.

Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Nabízí: - zájezdy v zahraničí, především Chorvatsko - potápění a potápěčské zájezdy do zahraničí. Výuka: - potápěčské kurzy - potápění v zahraničí.

-Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Vydavatelské činnosti, ...

Cestovní agentura, specialista na prodej letenek, letenky.

Nabídka pobytových zájezdů do Turecka, Egypta, Chorvatska, SAE, Thajska a na Kanárské ostrovy. Nabízíme last minute zájezdy i dovolenou v prvním momentu, včetně specializovaných zájezdů pro rodiny s dětmi, golfisty nebo pro firemní klientelu.

Cestovní agentura (kancelář).

Cestovní agentura KIORA nabízí komplexní služby pro všechny typy cestování. Nabízíme pobytové a poznávací zájezdy českých a německých cestovních kanceláří, zájezdy na míru, prodej letenek a další služby s garancí nejnižších cen na trhu. Nabízíme podporu při jednání s CK při reklamacích zájezdů.

Destinační management pro turistické centrály: Britské Panenské ostrovy, Jamajka, Kerala, Tahiti, Keňa, Nepál, … O těchto destinacích poskytujeme cestovním kancelářím, médiím i veřejnosti: informace a propagační materiály, pořádáme prezentace, workshopy, organizujeme press a fam tripy, účast na veletrzích cestovního ruchu, eventy, píšeme články ...

prodej pobytových a poznávacích zájezdů dle přání klienta letecky i autokarem prodej letenek, víz eurovíkendy wellness pobyty - termály - lázně - v ČR a zahraničí prodej zájezdů německých CK

Cestovní kancelář - IZRAEL, HOLANDSKO A BELGIE zájezdy a ubytování - MRTVÉ MOŘE léčebné a relaxační pobyty Pronájem - motorové čluny ve Francii a Jordánu.

Cestovní kancelář: Poznávací zájezdy: 1) tuzemské 2) zahraniční a) bus: Rakousko, Švýcarsko, Skandinávie, Francie, Itálie, Maďarsko... b) letecky - Turecko, Srí Lanka c) okružní jízdy lodí 3) školní zájezdy Pobytové zájezdy: - Itálie - Ischie (bus, letadlo) - Bulharsko (letadlo) Průvodcovská ...

Křesťanská turistická agentura - zprostředkování ubytování v soukromých apartmánech u JADERSKÉHO MOŘE v CHORVATSKU

Cestovní kancelář: - specializace na Řecko - všechny odlety z Brna.