Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní agentura Wolff Travel Praha International s.r.o. je součástí řetězce cestovních kanceláří Wolff s ředitelstvím v Německu a s místními kancelářemi v Praze, Římě, Budapešti a Varšavě.

Služby cestovní agentury: - ubytování v Rakousku pobytové, víkendové - česká lyžařská škola v Rakousku Zillertal i pro děti - zimní sporty, lyžování i ve volném terénu, skialpinismus, sáňkařské dráhy, bruslení. Realitní činnost: - prodej a správa nemovitostí v RAKOUSKU.

Cestovní agentura Distribuce a rozvoj - mezinárodní průkazy ISIC, ITIC, IYTC a SCHOLAR - karta Alive platná v rámci ČR

Rekreační chaty a chalupy k pronájmu, rekreační chaty, rekreační chalupy k pronajmutí na horách a u vody po celých Čechách, na Moravě a na Slovensku.

Cestovní kancelář: -zájezdy cykloturistické -lyžařské -pobytové a poznávací -zájezdy na míru -zájezdy pro skupiny, firmy a školy -rafotvé zájezdy -inline zájezdy. Autobusová doprava: -Jan Pazourek -vnitrostátní i mezinárodní doprava -bus MAN -49+1 míst, klimatizace, video, lednice, WC.

Cestovní agentura a svatební agentura. Svatby v zahraničí

Průvodcovská činnost Pronájem - kongresová technika Překlady a tlumočení v mnoha jazycích

Prodej: - zájezdy tuzemských a německých cestovních kanceláří.

Cestovní kancelář. Předprodej vstupenek TICKETPRO.

Nabídka pobytů v tuzemsku i v zahraničí s vlastní dopravou i letecky. Odlety z České republiky, Německa i Rakouska.

Nejširší nabídka zájezdů do celého světa. Nabídka: - pobytové - poznávací - last moment

Cestovní agentura. Incoming touroperator: -kompletní služby pro zahraniční návštěvníky -zajišťování služeb v oblasti incomingu pro jednotlivce i skupiny do České republiky, Slovenské republiky, Maďarska, Polska.Skandinávie -ubytování (všechny kategorie) -stravování -doprava pro klienty po uvedených zemích v rámci programu ...

Cestovní agentura: -pobytové, poznávací zájezdy -skupinové -kolektivní -tuzemsko -zahraniční -exotické -eurovíkendy. Neckermann partner.

Cestovní agentura: -zimní a letní pobyty od českých i zahraničních cestovních kanceláří -prodej letenek. Exim partner.

Ubytování v zařízených apartmánech a vilách pro 2-6 osob.Doprava vlastní nebo busem..

Nabízí - lyžařské zájezdy do Rakouska Prodej - vybavení pro sjezdové a běžecké lyžování

Cestovní kancelář. Destinace: - Itálie - Francie - Rakousko - Švýcarsko - Slovinsko. Itálie: Alta Valtellina - Bormio - San Colombano - Livigno - Santa Caterina. - Dolomiti Superski - Alta Badia - Arabba - Marmolada - Civetta - Cortina d´Ampezzo - Kronplatz - Plan de Corones - San Martino di Castrozza / Passo Rolle Sextner ...

Průvodcovská činnost. Pořádání: - cyklovýletysportovní soutěže Pronájem: - jízdní kola

Cestovní agentura - pobytové zájezdy do Chorvatska, Řecka a Itálie, Zimní i letní dovolená včetně pobytů pro seniory. Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava.