Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní kancelář: - zájezdy poznávací a pobytové. Zajišťuje: - vstupenky do divadel a na muzikály - jazykové kurzy a pobyty, služební cesty - zahraniční autobusové jízdenky - speciální programy pro skupiny dle požadavků - pojištění před cestou do zahraničí.

Nabízíme letecké zájezdy do oblíbených destinací: Bulharsko, Egypt, Tunisko, Malta, Kréta, Kos, Rhodos, Korfu, Santorini, Lesbos, Mykonos, Naxos, Samos, Lefkáda, Itálie, Sardinie, Ischie. Dovolená u moře, odlétáme z Prahy, Brna, Ostravy a Pardubic.

Zprostředkování víz: - služební - turistická - tranzitní - Rusko (RSFR) - Ukrajina - Kazachstán - Bělorusko - rychlé jednání - pomoc s potřebnými doklady pro kladné vyřízení - pojištění cesty - zdravotní pojištění pro pobyt.

Nabízíme zájezdy letecké, autokarové i s vlastní dopravou, lázeňské pobyty, poznávací a lyžařské zájezdy, velký výběr LAST MINUTE, rezervace on line,

Cestovní kancelář. Zajištění: -ubytování -jízdenky, letenky -vstupenky -průvodcovství -incoming: -celá ČR -turisté z Maďarska, Holandska.

Cestovní kancelář. Zimní lyžařské zájezdy do Švýcarska Adelbodenu (dějiště světového poháru mužu ve sjezdovém lyžování). Letní turisticko-poznávací zájezd do oblasti Bernských Alp: - Adelboden - oblast Jungfrau-Eiger - Brienzer See - Ballenberg - Aareschlucht. Návštěva města: Bern, Lucern.

Služby: - překlady, doučování, tlumočení a průvodcovství pro kombinaci německý jazyk a čeština.

Činnost: - cestovní kancelář se specializací na incomingové služby.

Cestovní kancelář. Pobyty na veletrzích a výstavách. Letní a zimní dovolené. Zájezdy pro školy.

Cestovní kancelář, agentura: - Bulharsko, Řecko, Egypt, Tunisko, Turecko, Itálie, Španělsko, Chorvatsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rakousko.

Cestovní agentura, kancelář: -specializace na cestování za hudbou, festivaly, uměním.

Cestovní agentura. Sídlo: -Masarykova 1323, 735 14 Orlová - Lutyně -tel.:596 514 545, 777 790 907.

Cestovní kancelář: -Španělsko, Řecko, Chorvatsko, Itálie. Zájezdy: -pobytové -poznávací.

Golem Tour Agency. Incomingová cestovní kancelář.

Služby, zajištění: - letenky - ubytování - doprava - pronájem aut - pronájem letadel - víza - zajištění účasti na veletrzích a konferencích v tuzemsku i v zahraničí - zajištění kongresových sálů a jednacích salonků - firemní akce - incentivní turistika - autobusové a trajektové jízdenky - vstupenky na sportovní utkání (NHL, NBA) - ...

Kompletní řešení služebních cest do zahraničí. Prodej letenek, zajištění aerotaxi, vízový servis, zprostředkování ubytování, pronájem automobilů, zajištění cestovního a storno pojištění. Poskytujeme nonstop asistenční službu..

Námořní cestovní kancelář, dovolená na lodi. Okružní výletní plavby na luxusních lodích: - Středomoří - Karibik - severní Evropa - Rudé moře - Dubaj a Emiráty - Indický oceán atd. .