Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní kancelář: - zájezdy s cvičením - Chorvatsko, Ischia.

Zajišťujeme soukromé i firemní cesty: - do exotických zemí - golfové pobyty - incentivní cesty - zaoceánské plavby - pronájem jachet - letenky. Jsme na trhu od roku 1996. Můžete s námi objevit země: - Polynésie - Jižní Afrika - Dubai - Omán - Malajzie - Indonésie - Thajsko - Singapur - Maledivy - Srí Lanka - Mauritius - ...

Činnost: - incomingová cestovní kancelář

Cestovní kancelář. Pobytové zájezdy do Chorvatska a Tuniska. Chorvatsko: - Vodice - Tribunj - Biograd na Moru - Pakoštane - Pirovac - Primošten - Trogir - Šibenik - Pula - Poreč - Krk - Pag.

Exotická dovolená na moři. Nabídka dovolené v exotických destinacích v Karibiku jako Guadeloupe, Martinik, Saint-Martin, kde můžete strávit luxusní dovolenou na moři. Nabízíme také pobyty v dalších destinacích, např. Maledivy, Mauritius, Tahiti, Malajsie.

Služby: - obchodní činnost organizace obchodních styků a jednání mezi Čínou, Hongkongem a Českou republikou. Pomoc při investiční činnosti v obou směrech. Spolupráce na obchodních, ekonomických a jiných podobných činnostech. - překladatelské služby - realitní činnost - cestování a turistika - jazyková škola - kulturní ...

Služby: -finanční společnost -kuzy, vzdělávání -cestovní agentura Pořádání: -firemních, společenských akci

Cestovní kancelář. Pobočky: -Janáčkova 20, Ostrava, tel.:596514545.

Cestovní kancelář USA: - skupinové a individuální zájezdy do USA a incoming do České republiky

Katalog levného ubytování penzionů a hotelů ČR s přímými kontakty na majitele ubytování v cenově dostupných hotelích a penzionech..