Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní agentura: -pobytové zájezdy -poznávací zájezdy -eurovíkendy -wellness pobyty -letenky -vstupenky na kulturní, sportovní, společenské a jiné akce -jízdenky mezinárodní dopravy.

Cestovní kancelář. Nabízíme pestrý výběr dětských táborů v tuzemsku i u moře v Chorvatsku a Španělsku. Pro školy a sportovní kolektivy organizujeme školy v přírodě, soustředění a výlety. Zajišťujeme veškeré služby: - dopravu - ubytování - stravování - zábavný program.

Cestovní agentura. Letní zájezdy v destinacích: -Řecko (Chalkidiki, Zakynthos, Kréta) -Tunisko (Tunis, Hammamet, Sousse, Monastir) -ostrov Djerba -Egypt. Zimní lyžařské zájezdy: -Rakousko -Itálie.

Služby: -tlumočení a ověřené překlady, francouský a německý jazyk -služby cestovní agentury -průvodcovské služby.

Cestovní agentura a blízký partner společnosti SIAM TRAVEL INTERNATIONAL s.r.o. . Zprostředkování prodeje: -pobytové zájezdy a rekreační pobyty do více než 50 zemí na 5 kontinentech -specializace na exotické pobyty -letenky.

Cestovní kancelář: -ubytování v ČR či zahraničí -zájezdy -dovolená -víkendové pobyty -poznávací dovolená.

KOME-KOUZELNÉ MĚSTEČKO Provoz nekrytého venkovního parkoviště. Cestovní kancelář.

Provozování cestovní agentury specializující se na destinace v Řecku, Rumunsku a Černé Hoře.

Cestovní agentura, nabídka: -poznávací zájezdy -pobytové zájezdy -lyžařské zájezdy.

Letní a zimní dovolená. Sportovní zájezdy. Cykloturistika a cyklistické zájezdy Sicílie, Francie- Bretagne, Tarn, Korsika, sjezdové lyžování Alpy, Francie, Itálie.

CESTOVNÍ KANCELÁŘ. Široká nabídka zájezdů, zájezdy, dovolená. LÉTO: BULHARSKO - Jižní pobřeží letoviska: - Sluneční pobřeží, Pomorie, Černomorec, Primorsko, Kiten, Lozenec, Achtopol

CESTOVNÍ KANCELÁŘ. Specialista na Tunisko a Tabarka. Nabídka zájezdů do celého světa. LAST MINUTE. Penziony, luxusní pětihvězdičkové hotely. Doprava letecká, autobusem, vlastní: -Kréta, Tunisko, Turecko, Maroko, Egypt -Evropa-všechny státy -Itálie, Španělsko, Kanárské ostrovy -Kypr, Malta, Mallorca, Ibiza -Francie, Německo, ...

Cestovní kancelář: -pobytové zájezdy -Chorvatsko-Dalmácie, oblast Šibenik, Tisno, Murter (apartmány, hotely, 1.český sportovní kemp) -Itálie-Adriatická riviéra, Fano- Marotta, Camping Club Cesano (hotely, apartmány, vše u pláže) -Rakousko-Dachstein west, jezero Hallstatt-Obertraun, lázeňská oblast, možnost ...

Zájezdy, ostatní služby: -ubytování, letenky, vlastní doprava, lodní lístky, transfery, výlety, dovolená -půjčovny motorových vozidel Novinka: Egypt - Hurghada. Leden - únor 2006.

Naše CK se zaměřuje převážně na cyklistické zájezdy. Cyklistiku i turistiku pořádáme jak v tuzemsku, tak v zahraničí. Kolektivům organizujeme zájezdy podle přání v libovolném termínu. Doprava u všech zájezdů je zajištěna autokarem Karosa s plnou klimatizací. Cyklistické zájezdy doprovází 2 průvodci /pro čelo a závěr pelotonu/. Kola ...

Realitní kancelář. Pronájem apartmánů v Chorvatsku.