Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní kancelář. Služby: -směnárna. Zahraniční i tuzemské zájezdy.

Pořádání expedic do Ruska, Pobaltí, Ukrajiny, Skandinávie a Grónska.

Cestovní agentura, CA. Pobyty: - chaty a chalupy, zima i léto, - Egypt, Emiráty, Kypr, Brazílie, Karibik, Kanárské ostrovy - poznávací zájezdy Evropa, Svět, - pobytové /hotely, apartmány, chatky, stany/, - Eurovíkendy - Evropská města, zámoří, - lázeňské, relaxační pobyty ( léčebné, rekreační, prodlouž.víkend), - ...

Nabídka exkurzí do provozů a institucí, návštěvy odborných výstav, veletrhů a besed pro zájemce ze zemědělských a potravinářských oborů.

Cestovní agentura. Služby, prodej, zprostředkování: -letenek, lodních lístků. -autobusové jízdenky. -víza. -cestovní pojištění.

Cestovní agentura. Zájezdy: -Norsko -Skotsko -Anglie -Korsika -Řecko.

Cestovní kancelář, specialista na Ukrajinu. Vyřízení víz*. Transfery. Ubytování. Turistika: -romantická, pěší, cyklo(Krym, Karpatz, Azovské moře) -extrémní(potápění, horolezectví, jachting) -vojenská(lety v nadzvukových letadlech, MIG-29, jízda tanky T-72) -historické a architektonické památky Ukrajiny.

Cestovní agentura: - prodej tuzemských i zahraničních zájezdů - last minute zájezdy - first minute zájezdy - lázeňské a wellnes pobyty - exotické pobyty - cesty za poznáním - sportovní zájezdy - kolektivní zájezdy.

Cestovní kancelář. Zajišťování: - ubytování a stravování v ČR** a v zahraničí pro jednotlivce i skupiny.

Zprostředkování a prodej služeb spojených s cestovním ruchem a pobytů na Mauricius zaměřením na lov mečounů, potápění či golf.

Cestovní kancelář nabízející dovolenou v Řecku.

Specialista na dálný východ a celou Asii: - Riád - Bahrajn - Saná - Tokyo - Dubai - Bangkok - Taipei - Singapur - Hanoi - Hong Kong - Kathmandu.

Provozujeme osobní silniční dopravu a cestovní agenturu.

Nabídka letenek do celého světa. Zajištění soukromých i služebních cest, pronájmu automobilů a cestovního pojištění.

Cestovní agentura ALTAIR se specializuje na zabezpečení leteckého spojení do celého světa na pravidelných linkách významných leteckých společností pro jednotlivce i pro skupiny a případně zajištění letů na objednávku (charterů).

Nabídka služeb incomingové cestovní agentury.