Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní agentura - jednodenní nákupní výlety do POLSKA - jednodenní výlety na české i rakouské hory - jednodenní výlety do termálních lázní Bad Füssing v Německu

Specialista na lyžařské pobyty v Alpách. Široká nabídka pobytů v Rakousku, Itálii, Francii a Německu. Skipasy, silvestrovské pobyty..

Cestovní agentura - poznávací a pobytové zájezdy

Pobyty v Itálii vlastní dopravou

Cestovní kancelář nabízející ozdravné pobyty, pobytové a lyžařské zájezdy.

Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

Cestovní agentura specialista na Chorvatsko: -Gradac -Plitvická jezera -Lovran -Draga -Moščemička Slovinsko: -Bled-letní i zimní pobyty Francie: -zimní pobyty Norsko. -finnoy.

Služby pro zahraniční turisty: - ubytování - doprava - průvodcovské služby pro zahraniční klientelu.

Cestovní kancelář orientovaná na Španělsko.

Nabídka služeb aktivního cestovního ruchu.

Nabídka pobytových zájezdů do Turecka, Egypta, Chorvatska, SAE, Thajska a na Kanárské ostrovy. Nabízíme last minute zájezdy i dovolenou v prvním momentu, včetně specializovaných zájezdů pro rodiny s dětmi, golfisty nebo pro firemní klientelu.

Destinační management pro turistické centrály: Britské Panenské ostrovy, Jamajka, Kerala, Tahiti, Keňa, Nepál, … O těchto destinacích poskytujeme cestovním kancelářím, médiím i veřejnosti: informace a propagační materiály, pořádáme prezentace, workshopy, organizujeme press a fam tripy, účast na veletrzích cestovního ruchu, eventy, píšeme články ...

Křesťanská turistická agentura - zprostředkování ubytování v soukromých apartmánech u JADERSKÉHO MOŘE v CHORVATSKU

Činnost cestovní agentury Osobní letecká doprava

Rodinná cestovní kancelář, specialista na Rakousko, individuální cesty

Cestovní agentura - prodej zájezdů do celého světa, zájezdy pro skupiny, spec. akce pro seniory, poznávací a pobytové zájezdy, jazykové pobyty v zahraničí.

Cestovní agentura Potápěčská škola Potápěčský klub Prodej - potápěčská technika Půjčovna - potápěčská technika

-Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

Cestovní kancelář pro náročnou klientelu

Cestovní kancelář - pobytové a poznávací zájezdy