Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Zajišťujeme pobyty víkendové, relaxační, ale také pro seniory a medical. Na všechny typy pobytů lze vystavit dárkové poukazy.

Nabídka zájezdů se zaměřením na potápění a lyžování.

Činnosti cestovních kanceláří. Specialista na zajištění prvotřídního cestovního servisu v rámci nejprestižnějších sportovních událostí po celém světě. Prodej vstupenek na sportovní a kulturní akce konané v ČR a ve světě.

Profesionální služby pro jednotlivce, firmy i skupiny v Praze, ČR i Evropě. Zajistíme ubytování, licencované průvodce, firemní akce, konference, svatby na míru. Nabízíme dopravu a transfery autobusy a luxusními auty Mercedes třídy S, třídy R a E.

Cestovní kanceláře. Cestovní kancelář DIONIS PRAHA poskytuje: Incoming: - skupiny - jednotlivci - VIP klienti - rezervace hotelů v ČR - léčebné pobyty - exkurze - transfery.

Cestovní kancelář se zaměřením na pobytové, poznávací zájezdy, skupinové nabídky, exotika. Cestovní kancelář se zaměřením na zimní sporty-lyže, snowboarding aj.: - Rakousko - Švýcarsko - Itálie - Francie.

ALPY spol. s r.o nabízí: - cestovní kancelář - komplexní služby cestovního ruchu - zprostředkování členství v rakouském Alpenvereinu - vydavatelství horské literatury - prodej map a průvodců - vydávání časopisu lidé&HORY. Nabídka pobytů: - Rakousko Zima - Rakousko Léto - Rakousko - chaty - Švýcarsko - Itálie Zima - ...

Individuální zájezdy podle Vašich požadavků: -organizace svateb, oslav a výročí v nejkrásnějších místech na zemi -zajištění služebních a pracovních cest do celého světa.

Poskytování incomingových služeb pro cizince v Praze a celé ČR, ubytování v hotelech všech kategorií. Nabídka speciálních a tématických programů.

Cestovní agentura OCEAN TRAVEL s.r.o. se jako jedna z mála specializuje na okružní plavby po celém světě a nabízí tak velmi zajímavou alternativu trávení dovolené pro všechny, které již omrzely klasické zájezdy. Trávit svou zaslouženou dovolenou na jednom místě a z navštívené destinace vidět pouze hotelový resort, nebo maximálně místní ...

Kompletní řešení cestovních služeb. Prodej letenek. Služby: - letenky online - prodej letenek - letenky prodej - ubytování online - odbavení online - zájezdy online - pojištění online - trajekty online - parkování online - odbavení online - víza. Incoming: - transfery z letiště - ubytování - tlumočení. Konference, kongresy, ...

Specializujeme se výhradně na německé a rakouské cestovní kanceláře. Nabízíme last minute zájezdy a levné letenky od německých CK. Mezi nabízené německé cestovky patří TUI, Thomas Cook, Neckermann Reisen, FTI, ITS, Schauinsland Reisen, Alltours a další. Možnost odletů z Prahy. Exotika 2012 - Kuba, Dominikánská republika, Mexiko, Venezuela, ...

Cestovní kancelář: - poznávací zájezdy do celého světa. Cestovní kancelář KIWI byla založena již v roce 1991 a od samého počátku se specializuje na poznávací zájezdy. Jejich hlavním cílem jsou země Evropy, ale rozrůstá se i seznam zemí mimoevropských, jejichž nabídka se každoročně obměňuje.

Cestovní kancelář: - nabídka zájezdů se zaměřením na umění, architekturu, historii a archeologii.

Nabídka: - pobytové i poznávací zájezdy, eurovíkendy a zájezdy pro děti.

Prodej levných letenek do celého světa. Zajistíme letenky, ubytování a další cestovní služby. On-line prodej letenek

Zprostředkování zájezdů a kongresové a incentivní turistiky. Zajištění ubytování.