Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Nabídka pobytových zájezdů do exotických zemí.

Nabízíme rekreační a léčebné pobyty - termální lázně Maďarsko a lázeňská města Slovensko. Harkány, Zalakaroš, Hévíz, Bukfurdo, Eger.

Cestovní kancelář nabízející zájezdy do hotelů a apartmánů na Makarskou riviéru do Chorvatska vlastní dopravou nebo autobusy..

Cestovní kancelář - dětské tábory: - největší nabídka zahraničních dětských akcí na českém trhu..

Cestovní kancelář: - zájezdy na míru - firemní akce.

Cestovní kancelář zajištuje tyto služby pro cizince: -anglický, německý průvodce -převoz, transport na obchodní jednání -transport z letiště do hotelu -ubytování v hotelu -návštěvy historických míst -vstupenky na kulturní a sportovní akce -zajištění rezervace v restauracích včetně sestavení menu -zajištění jakéhokoliv zájezdu ...

Služby v cestovních ruchu nejen pro cizince: - prohlídky města - okružní jízdy po Praze - pořádání výletů do okolí Prahy. Průvodcovské služby. Informace pro turisty.

Cestovní kancelář založená v dubnu 1991 nabízí kompletní služby v oblasti incomingu.

Cestovní kancelář zaměřená na letní tábory s různou intenzitou výuky angličtiny. Od hravé angličtiny pro nejmenší, přes intenzivní výuku s rodilými mluvčími, až po plně anglický tábor. Od r. 1994 přinášejí naše tábory, které se konají uprostřed jihočeských lesů, zábavu i poznání. Vedle angličtiny tábory nabízejí samozřejmě plno soutěží a ...

Nabízíme letecké zájezdy do oblíbených destinací: Bulharsko, Egypt, Tunisko, Malta, Kréta, Kos, Rhodos, Korfu, Santorini, Lesbos, Mykonos, Naxos, Samos, Lefkáda, Itálie, Sardinie, Ischie. Dovolená u moře, odlétáme z Prahy, Brna, Ostravy a Pardubic.

Zprostředkování víz: - služební - turistická - tranzitní - Rusko (RSFR) - Ukrajina - Kazachstán - Bělorusko - rychlé jednání - pomoc s potřebnými doklady pro kladné vyřízení - pojištění cesty - zdravotní pojištění pro pobyt.

Cestovní kancelář. Zimní lyžařské zájezdy do Švýcarska Adelbodenu (dějiště světového poháru mužu ve sjezdovém lyžování). Letní turisticko-poznávací zájezd do oblasti Bernských Alp: - Adelboden - oblast Jungfrau-Eiger - Brienzer See - Ballenberg - Aareschlucht. Návštěva města: Bern, Lucern.

Činnost: - cestovní kancelář se specializací na incomingové služby.