Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Nabídka exkurzí do provozů a institucí, návštěvy odborných výstav, veletrhů a besed pro zájemce ze zemědělských a potravinářských oborů.

Cestovní kancelář, specialista na Ukrajinu. Vyřízení víz*. Transfery. Ubytování. Turistika: -romantická, pěší, cyklo(Krym, Karpatz, Azovské moře) -extrémní(potápění, horolezectví, jachting) -vojenská(lety v nadzvukových letadlech, MIG-29, jízda tanky T-72) -historické a architektonické památky Ukrajiny.

Specialista na dálný východ a celou Asii: - Riád - Bahrajn - Saná - Tokyo - Dubai - Bangkok - Taipei - Singapur - Hanoi - Hong Kong - Kathmandu.

Provozujeme osobní silniční dopravu a cestovní agenturu.

Nabídka letenek do celého světa. Zajištění soukromých i služebních cest, pronájmu automobilů a cestovního pojištění.

Cestovní agentura ALTAIR se specializuje na zabezpečení leteckého spojení do celého světa na pravidelných linkách významných leteckých společností pro jednotlivce i pro skupiny a případně zajištění letů na objednávku (charterů).

Nabídka služeb incomingové cestovní agentury.

Cestovní agentura. Pronájem: -rekreační byty, domy v Evropě a na Floridě.

Cestovní kancelář Specialista na: - Chorvatsko - Černá Hora - Bosna a Hercegovina - USA - západní pobřeží - Havaj.

CALL CENTRUM 800121010 - volejte zdarma Cestovní kancelář. Bohatá nabídka zájezdů do celého světa. Zájezdy do 54 míst a téměř 500 hotelů od penzionů po luxusní pětihvězdičkové. Zájezdy letecky, autobusem i vlastní dopravou.

Nabídka: -atraktivní turistické zájezdy a pobyty pro jednotlivce i skupiny -kombinované nabídky pobytů zaměřených na sportovní vyžití, relaxaci a rehabilitaci -konferenční, incentivní a obchodní turistiku pro domácí a zahraniční firmy

Cestovní agentura, kde zakoupíte nejen zájezdy last minute, lyžařské, pobytové, poznávací, exotické. Více jak 5000 zájezdů od 200 cestovních kanceláří (Čedok, Fischer, Exim, Firo, New dama) denně aktualizovaných. Prodej přes internet i na pobočce.

Cestovní kancelář, která je specializována na letecké zájezdy do Tuniska, Egypta, Spojených arabských emirátů, na ostrovy Djerba a Kypr. Zajišťujeme také pobyty v exotických zemích.

Cestovní kancelář. Nabídka dovolené v Chorvatsku a Itálii pro jednotlivce i školy.

Nabídka služeb incomingové cestovní kanceláře. Možnost ubytování v hotelech a penzionech.

Letenky, doprovodné služby, kreditní karty, cestovní pojištění, směnárenské služby, cestovní šeky.

Zájezdy do Itálie, Španělska a Chorvatska. Nabízíme zájezdy pobytové, poznávací, aerobik, skupinové i pro školy. Lokality Costa Brava, Costa del Azahar, Costa del Maresme, Oropesa del Mar, Kalábrie, Gargáno - Vieste, Toskánsko, Sicílie, Korčula.

Služby: - aktivní dovolená - poznávací zájezdy - pobytové zájezdy - fit & wellness - rafting - cyklistika - horská kola - in-line - via ferrata - turistika - expedice - adrenalinové aktivity - firemní cesty.

Specializace na: - oblast Jižní a Východní Afriky - zejména na Jihoafrickou republiku. Mezi naše aktivity patří zejména: - pořádání incentivní a konferenční turistiky pro renomované společnosti - zájezdy na míru - zastupujeme v ČR více jak 25 cestovních kanceláří z celé Jihoafrické republiky, Keni, Tanzanie. S námi můžete ...

Specialista na zájezdy do Vietnamu, Kambodži a Laosu. Pobytové, poznávací, individuální, golfové zájezdy. On-line víza do Vietnamu. Levné letenky do Vietnamu.

poradenství, zprostředkovatelská činnost, specialista na Nový Zéland

Prodej pobytových zájezdů do Řecka a last minute Řecko od roku 1990. Výhodná rezervace dovolené v Řecku online - Kréta, Santorini, Rhodos, Kos, Samos, Korfu, Zakynthos, Mykonos, Paros, Naxos, Skiathos, Skopelos, Chalkidiki, Olympská riviéra - rodinná dovolená, charterové letenky.