Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní agentura. - pobytové zájezdy do zahraničí i do ČR. -zajištění dopravy všemi dopravními prostředky

Cestovní kancelář. Pořádání: - rekreační a poznávací zájezdy.

Cestovní agentura: - zájezdy po celém světě.

Cestovní agentura - pořádající týdenní relaxačně - ozdravné pobyty

Cestovní kancelář: - zájezdy a pobyty - zahraniční i tuzemské. Pobočka: - Zenklova 291/113, Praha 8 - Libeň - tel. 283 843 036 - e-mail: praha@rekotour.cz

Cestovní kancelář Fischer (CK**): - rekreace, dovolená - tuzemské i zahraniční - letní i zimní zájezdy, pobyty.

PRESTIGE TOUR - cestovní a reklamní agentura, specialista na propagaci a prodej pobytových míst České a Slovenské republiky. Nabízíme širokou nabídku pobytových míst, služeb a pobytů na míru, pro jednotlivce, rodiny, skupiny a firemní akce.

Cestovní agentura pro cizince (incommingová): -přírodovědné a zemědělské zájezdy: -pozorování ptáků, parky, zahrady a botanické zahrady... . Kancelář: -Praha 2, Šumavská 15 tel./fax: 222561790.

Cestovní agentura. Zprostředkování, zajištění: -zájezdy, dovolená, rekreační pobyty, mezinárodní jízdenky

Cestovní agentura: -zahraniční zájezdy specializace na Chorvatsko - Střední Dalmácie.

Služby: -cestovní kancelář, -průvodce.

Cestovní agentura Skialpin Melcher. Specialista na lyžování v Rakousku a Itálii (největší rakouská a italská střediska - zimní pobyty). Mikron - přístrojová a zdravotnická technika. Jemnomechanická výroba dílů pro mikroskopy a optiku. Výroba, zakázková kovovýroba: - díly, komponenty laboratorních a optických přístrojů. Prodej, servis, ...

Marketingová společnost. Cestovní klub.

Zastoupení - rakouské a německé cestovní kanceláře. Služby: -zájezdy, letenky a ubytování - rezervace on-line -ceny bez skrytých poplatků.

Služby: - průvodcovská, tlumočnická, překladatelská činnost.