Intenzivní školení ale i příjemná relaxace. Kongresová a firemní turistika je ideální spojení zaměstnání a volnočasových aktivit. Pro tyto účely se nabízí wellness, sportovní střediska, kvalitní ubytování a hlavně skupinové aktivity nejrůznějšího typu.

Hotel: -9 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -pokoje s koupelnou a s WC, minibarem a televizí. Restaurace: -nekuřácká -oddělený salonek -konferenční místnost vybavenou audiovizuální technikou.

Konference, nabídka kompletního servisu: - ubytování - konferenční sály - konferenční technika - hostesky, tlumočnice - květinová výzdoba - transfer - gala večeře s programem - neobvyklé prohlídky míst konání - doprovodný program pro partnery.

Nabídka ubytování a stravování, možnost společenských akcí a firemních večírků. Hotelová sauna a tenisové kurty.

Penzion, ubytování. Stylový rodinný penzion v centru staré části Příbrami nabízí: -1, 2 a 3 lůžkové pokoje WC, sprcha, TV, satelit některé pokoje s terasou -možnost dlouhodobého ubytování -apartmány s kuchyňkou a terasou -parkování ve dvoře -salónek k pronajmutí (nejen pro ubytované hosty).

Hotel: -ubytování v centru Kralovic -snídaně, obědy, večeře, hotová jídla -salonek -možnost školení, soukromé akce -nově zrekonstruováno.

Pohostinství: -restaurace: -grilovaná steiková kolena a žebra. Služby: -pořádání: -recepce -rodinné oslavy -svatební hostiny -soukromé a společenské večírky.

Nabídka ubytování v hotelu s možnosti využití našich prostoru pro provedení: - konference - skoleni - tréninků.

Restaurace. Oslavy, večírky, svatby, společenské akce -možnost školení pro firmy, pro uzavřenou společnost až 80 osob. Restaurace je umístěna v centru města na náměstí. Otevřeno denně od 9-22 hod. Domácí kuchyně, sezénní speciality, teplá jídla po celý den, poháry, zmrzlina, čepované pivo Starobrno, letní zahrádka, parkoviště.

Nabídka ubytování v penzionu hotelového typu v historickém centru města Jindřichův Hradec v Jižních Čechách. Provoz restaurace, letní zahrádky a kavárny s vynikající gastronomií. Pořádáme svatby, firemní akce, večírky, rauty, svatební hostiny a promoce. Penzion disponuje 13 pokoji s vlastním soc. zařízením, TV a internetem, nachází se přímo nad ...

Golf centrum: - celoroční provoz - golfové simulátory 5x - DRIVING RANGE - CHIPPING & PUTTING GREEN. Seminární místnosti: - firemní jednání, slavnostní akce, školení - možnost pořádání firemních a společenských akcí Restaurace Kavárna. Bar. Prodej: - golfové potřeby. WIFI připojení. Výuka: - golf.

Hotel. Ubytování. Možnost pořádání školení a seminářů.

Stylová selská vinárna 70osob. Vinný sklep -60osob: -160 druhů vína -skupinová degustace ochutnávka 15-18 druhů vína 25osob. Ubytování: -70 lůžek: dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje -sociální zařízení -společná vybavená kuchyňka -parkování v areálu -rodinné oslavy -svatební oslavy -společenské akce.

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Penzion: -ubytování ve12 dvoulůžkových pokojích -koupelna, WC, TV, SAT -restaurace 40 míst -salónek 20 míst -možnost školení, svatby, různé jiné příležitosti -součástí penzionu je prodejní galerie uměleckých děl.

Nabídka služeb vhodných pro kongresovou turistiku. Organizace poptávek a zabezpečení akcí na klíč.

Penzion Bedrč - moderní ubytování 4 kilometry vzdálené od Benešova směr Sázava. 6 pokojů a 4 apartmány, vkusný bar, parkování pro hosty penzionu, nádherné okolí. Pořádání firemních akcí, workshopů, zábav a svateb...to vše a mnohem víc na Vás čeká při pobytu v Penzionu Bedrč č.p.14

Hotel: -ubytování -stravování -snack bar, restaurace -kongresový sál, kongresové, konferenční salonky.

Penzion. Ubytování v Jizerských horách. Výjezdové školící středisko.

Hotel: -ubytování (50 lůžek, 18 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky) -restaurace v přízemí -možnost polopenze, plné penze -půjčovna kol, lodí (kanoe) -sportovní vyžití (tenisové kurty, hřiště pro širší využití, minigolf) -možnost pronájmu místnosti ke školení.

Vinárna. Široký sortiment alkoholických, nealkoholických a míchaných nápojů, moravská vína. Celková kapacita je 60 míst. Večerní program: - disco (hudební) produkce. Možnost pořádat různé soukromé nebo firemní večírky a akce.

Ubytování, bazén. Restaurace - hotovky, minutky, speciality. Školení, večírky, svatby, firemní akce.

Složení pokojů: -11x 1lůžkový, vana, WC -100x 2lůžkový, vana, WC z toho 80 typu twin a 20 typu double -5x obchodní apartmá Pořádání: - kongresy, semináře, školení, kontrakty, plesy, společenské akce.

Hotel Nová Myslivna. Ubytování: -dvou, tří, čtyřlůžkové pokoje s příslušenstvím i bez Restaurace: -kapacita 400 osob. Noční club: -kapacita 60 osob. Možnost pořádání: -rauty, coctaily, svatební hostiny, kongresové párty.

Pohostinství: -restaurace, hostinec: -kapacita 45 osob -možnost zajištění menší rodinné oslavy.