Intenzivní školení ale i příjemná relaxace. Kongresová a firemní turistika je ideální spojení zaměstnání a volnočasových aktivit. Pro tyto účely se nabízí wellness, sportovní střediska, kvalitní ubytování a hlavně skupinové aktivity nejrůznějšího typu.

Hotel Nová Myslivna. Ubytování: -dvou, tří, čtyřlůžkové pokoje s příslušenstvím i bez Restaurace: -kapacita 400 osob. Noční club: -kapacita 60 osob. Možnost pořádání: -rauty, coctaily, svatební hostiny, kongresové párty.

Pohostinství: -restaurace, hostinec: -kapacita 45 osob -možnost zajištění menší rodinné oslavy.

Ubytování, stravování. Hotel je položen asi 80 m od nástupní stanice lanovky na Černou horu. Má vlastní parkoviště (cca 30 aut), restauraci a salonek (šipky, biliard).

Horský penzion. Ubytování v kapacitě 542 lůžek ve 14 pokojích vybavených sprchovým koutem, TV, telefonem. Restaurace s dětským koutkem. V podkrovních místnostech k dispozici 2 učebny. Lyžařský vlek u objektu - večerní lyžování. Turistika, horská cyklistika. .

Emmy Rezidence je nový, nadstandardně vybavený tříhvězdičkový hotel, který respektuje svým architektonickým řešením a nabízenými službami požadovaný kvalitativní světový trend. Svou polohou v klidné části Prahy-Krč, snadnou a rychlou dostupností do centra, je ideálním místem pro realizaci obchodních cest, ale i pro ty, kteří chtějí strávit ...

Hotel, ubytování: -52 lůžek -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje -restaurace a nápojový bar s volnou terasou -vzdělávací středisko 2 učebny vybavené technikou vhodné pro školení, kurzy, semináře -sportovní zařízení -posilovna -sauna -herna.

Penzion, rekreační zařízení: - školení, - kurzy, - oslavy.

Penzion je vhodný nejen pro rodinnou rekreaci, ale i pro pořádání různých sportovních či vzdělávacích akcí.Nabízíme ubytování se snídaní nebo s polopenzí. K dispozici jsou kulečník, šipky, posilovací stroj, malé hřiště, venkovní bazén, gril, úschovna kol a lyží. Nejbližší vlek Studenov je vzdálen 10 minut chůzí.

Pohostinství: -hostinec, hospoda. Možnost pronájmu sálu pro soukromé oslavy, svatby.

Pohostinství: -hostinec, hospoda, pivnice. Možnost pronájmu salónku pro 35 osob.

Profesionální zajištění jakékoliv společenské akce či události: - firemní akce - kongresy a konference - inaugurace - vánoční a jiné tématické večírky - promoakce - prezentace - tiskové konference - semináře - svatby - plesy - módní přehlídky - dětské oslavy - catering - hostesky - medializace akcí. Co všechno je ...

Pořádání společenských akcí: -rauty -bankety -školení a semináře -rekvalifikační kurzy -možnost církevních obřadů-svateb a mší. Ubytování: -dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, vlastní koupelnou a WC -celková kapacita 55 lůžek.

Hotel Pecínov****: -kapacita 100 lůžek -luxusní hotelová část v gregoriánském a viktoriánském stylu -nabídka dvou úrovní standardu ubytování -8x čtyřlůžkový pokoj-rodinný standard -možnost pořádání různých společenských akcí včetně prezentací, seminářů a pracovních setkání -kongresový sál (až 300 míst) -2x salonek pro 30 ...

Hotel na břehu Máchova jezera. V hotelu je k dispozici recepce, směnárna, restaurace, krytý bazén, sauna. V hotelu 1, 2 a 3 - lůžkové pokoje se soc. zařízením, TV a satelitem. Rekreační pobyty, sportovní a firemní akce, školení, oslavy a rauty.

Semináře, školení. Technicko-organizační zajištění: - konference - kongresy - semináře - schůze - výstavy - kulturní akce - festivaly - firemní akce. Zprostředkování a zajištění na klíč: - pořady, prezentace, plesy, firemní oslavy, koncerty, výstavy, klubové akce, dětské pořady. V.I.P. servis. Zajištění pro klienta: - ...

Ubytování, celoroční provoz: -celková kapacita 62 lůžek -5 jednolůžkových pokojů s přistýlkou -24 dvoulůžkových pokojů -1 dvoulůžkový bezbariérový pokoj -1 apartmá -všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, dále minibarem, BTV* SAT*, radiopřijímačem, telefonem -parkoviště pod uzamčením v areálu hotelu -praní a ...

Penzion, ubytování: -22 lůžek -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje a dvě čtyřlůžková apartmá -TV**, satelit, minibar, WC**, sprcha -možnost přistýlky -školení, firemní akce, svatby, promoce, oslavy, ozdravné pobyty -restaurace pro 45 osob -stylové prostory bývalé mlýnice s krbem a kulečníkem -vlastní tenisový kurt s ...

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV -restaurace -jezdecká stáj -vhodné pro školení a oslavy.

Ubytování, penzion, kemp: -13 lůžek v penzionu -10 chatek po čtyřech lůžkách -společenské a firmení akce -školení, kurzy -svatby.

Hotel, kongresové centrum a restaurace Nové Adalbertinum - ubytování - kongresové centrum - restaurace - cateringové a gastronomické služby - restaurace Evergreen - Café Atrium - svatby - školení - semináře či společenské akce - plesy - rauty - firemní prezentace

Stylová restaurace: - tradiční česká kuchyně - obědová meníčka - menu, , zdravá výživa" - originální pizza - 19 druhů - restaurace 60 míst - nekuřácký salonek pro 8 – 10 osob - školící místnost pro 35 – 45 osob - klubovna do 20 osob.

Hotel: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a apartmánech -restaurace, vinárna -možnost pořádání školení a seminářů.