Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Penzion: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích s přistýlkou a apartmány - sociálním zařízením, TV a rychlovarnou konvicí - každý pokoj má samostatný vchod - snídaně formou švédských stolů - parkoviště.

Penzion: - ubytování v komfortních dvoulůžkových pokojích s balkony - dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky - pokoje vybavené televizorem, chladničkou a telefonem - možnost pořádání akcí - koupele - masáže - sauna - fyzioterapie - turistika - cykloturistika.

Penzion: - pokoje s vlastním sociálním zařízením - parkování u objektu - úschova kol v uzamykatelné garáži.

Penzion v centru Třeboně, nabízí ubytování v 11-ti dvoulůžkových a 1 jednolůžkovém pokoji pro turisty i pacienty s příspěvkovou lázeňskou péčí

Nekuřácké ubytování : - 2, 3 a 4lůžkový pokoj s možností přistýlky - 4lůžkový apartmán s možností přistýlky - pokoje vybavené sociálním zařízením - parkoviště - WIFI internet.

Penzion -kapacita 25 osob -WIFI připojení k internetu -parkoviště -zahradní posezení -hostinec -pivnice kapacita 24 míst -salónek kapacita 50 osob.

Moderní ubytovací zařízení nabízející levné celoroční ubytování v malebném a poklidném prostředí lázeňského města Třeboň. K dispozici 3 dvoulůžkové pokoje nebo 4 lůžkový apartmán s vlastním vchodem. Umožní Vám nerušenou relaxaci ale je i ideálním východiskem pro cyklistické i turistické výlety za krásami Třeboňska.

Penzion Mlýn: -novostavba hotelového typu vybudovaná na základech bývalého mlýna -je součástí rodinné farmy na samotě v údolí mezi obcemi Zahrádky a Domašín na Dvoreckém potoce, v jižní části Českomoravské vysočiny, na okraji masivu nejvyššího vrcholu Javořice. Ubytování: -nabízí rodinnou rekreaci, pobyty kolektivům a ...

Penzion: -ubytování -5 pokojů se samostatným příslušenstvím -společenská místnost -terasa pro 17 osob -zahrada -garáž -polopenze.

Penzion -ubytování v pokojích s kompletním vybavením -stylová krčma a kavárna -úschovna a půjčovna kol.

Služby: -ubytování v Jižních Čechách poblíž Třeboně v malebné vesničce Domanín -výlety -město Třeboň -zámek Hluboká -ZOO Hluboká -Český Krumlov -rybaření, houbaření, cykloturistika.

Výroba, prodej: -keramika -dárkové předměty. Ubytování.

Penzion u Radnice se nachází v centru královského města Lomnice nad Lužnicí, pouhých 8 km od Třeboně. V blízkém okolí najdete spoustu kulturních a přírodních zajímavostí. Náš penzion je jedinečný. Využijete všech výhod malebného jihočeského městečka. Ubytování najdete uprostřed krásné třeboňské krajiny.Ubytovací služby v CHKO Třeboňsko Ráj pro ...

Penzion. Ubytování: -apartmán -dvoulůžkové pokoje -vlastní sociální zařízení -pivnice Hubert -bistro Tipsport -cykloturistika.

Ubytování v penzionu s 11 pokoji pro 30 lidí, v pokojích se sociálním zařízením v oblasti Česká Kanada. Okolní příroda vhodná pro cykloturistiku, houbaření, rybaření. V místě golfové hřiště. Mimo letní sezonu možnost uspořádání školení, oslav, večírků.

Služby: -ubytování ve čtyřlůžkových chatkách -restaurace.

Penzion. Ubytování: -14 dvou, třílůžkových pokojů -společné sociální zařízení -čtyřlůžkové apartmány. Restaurace: -50 míst. Služby: -výuka jízdy na koni pro začátečníky, vyjížďky do okolí pro pokročilé -půjčovna horských kol a uschování kol Vašich -ubytování také vašich domácích zvířátek za předpokladu čistoty a ...

Rybolov zdarma v tomto rybníku je povolen klientům ubytovaným v objektech Strmilovského šachového klubu po dobu jejich pobytu nebo pro sponzory Strmilovského šachového klubu. U rybníka je tábořiště s maringotkou, ohniště a místo k zaparkování auta.

Penzion: -ubytování pro 20 osob v 5 apartmánech s vlastním sociálním zařízením, televizí, ledničkou a terasou.

Cestovní kancelář. Služby: -směnárna. Zahraniční i tuzemské zájezdy.

Ubytování, chalupa: -celková kapacita objektu je 14 lůžek na čtyřech pokojích s možností přistýlky -pokoj 1 -manželská postel, sklopná sedací souprava -pokoj 2 -2 samostatná lůžka dvoulůžkový gauč -pokoj 3 -2 samostatná lůžka, 1, 5lůžkový gauč -pokoj 4 -3 samostatná lůžka, 1, 5lůžkový gauč ...