Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Rezervace a další informace ohledně penzionu mob.: 776 766 628, 725 759 717 Rezervace a další informace ohledně restaurace tel.: 493 525 044 mob.: 608 908 989

Automotoklub. Autokemp-recepce: -tel.:493531078.

Nově zrekonstruovaný luxusní hotel v centru města Jičín. Ubytování v hotelu na Husově třídě vedle Masarykova divadla je věcí prestiže pro všechny, kteří si chtějí z Jičína odvést nezapomenutelné zážitky.

Nabízíme ubytování ve čtyřech pokojích se sociálním zařízením i společnou kuchyňkou a společenskou místností či dvou apartmánech.

Překlady: -z němčiny do češtiny a vice versa -doučování němčiny -průvodcovské služby v německém jazyce.

Ubytování, stravování: - koupání 1km - Prachovské skály - průvodce Českým rájem - možnost zajištění zájezdů autobusy Zámek Humprecht, hrad Kost, Hrubá skála - vyhlídkové lety - projížďky na koních. Půjčovna: - horská kola.

Penzion, restaurace, ubytování, stravování: - relaxační centrum, bazén, sauna, vířivá vana.

Ubytování, penzion. Stravování, restaurace. Možnost pronájmu televize, hřiště, vnitřní bazén a sauna.

Ubytování: - motel - bungalovy. Stravování - restaurace. Služby: - kulečník, kuželky, diskotéky, video-satelit, minigolf, rybolov - Vojický rybolov - 200 m.

Ubytování - soukromí: - dvoulůžkový až pětilůžkový pokoj se společným sociálním zařízením - stravování dle dohody - ubytování se psy.

Penzion: - nabídka ubytování, možnost jízdy na koních.

Hotel: - ubytování - restaurace - venkovní terasa - otevřené ohniště - driving range - fotbal - hydromasáž - sauna - stolní tenis - cykloturistika.

Cestovní kancelář. Prodej zájezdů a pobytů: -Čechy, Slovensko-letní i zimní pobyty -Chorvatsko, Řecko, Španělsko, Portugalsko -specialista na Itálii-letní i zimní dovolená pro jednotlivce i větší skupiny.

Ck Czech Paradise se sdílem v Jičíně u brány, působí na trhu cestoního ruchu od roku 2003. Máme bohaté zkušenosti s pořádáním a organizováním poznávacích a pobytových zájezdů do celého světa. Na našich webových stránkách si můžete stáhnout aktuální katalog našich poznávacích zájezdů do Exotiky nebo si je prohlížet přímo. Vyhledávat také ...

Ubytování - penzion. Ubytování v penzionu s restaurací v Krkonoších. Kapacita 9 lůžek. K dispozici dětské hřiště, bazén, možnost grilování.