Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
restaurace s letním posezením a výhledem na Hlučínské jezero. Součástí areálu je bezplatné velké parkoviště, dětské hřiště. Možnost pořádání svateb a rodinných oslav. Ubytování v apartmánech.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Ubytování v samostatném domě pro 9 osob. Kapacita-2 samostatné pokoje a kuchyňka. Každý pokoj má barevnou televizi, telefon, koupelnu s WC a sprchou. Společná kuchyňka vybavená nádobím a zahradní terasa. Garáž dohodou.

Penzion: - nově rekonstruovaný penzion s velkou zahradou - venkovní posezení v pergole - klidné prostředí ve vilové čtvrti - možnost parkování - vhodnější pro firmy.

Společnost Štěpán Hutník, s.r.o. prodává: - náhradní díly na osobní a nákladní automobily - pneumatiky na osobní, nákladní automobily a zemědělské stroje Dále provozuje autoservis všech značek a typy automobilů, provozuje pneuservis, kde provádí laserovou diagnostiku kol, vnitrostátní i mezinárodní kamionovou dopravu, spedici. Ubytovna ...

Restaurace se sálem nedaleko Opavy. Možnost pořádání firemních večírků a akcí. Levné ubytování v 5 pokojích pro dvě až čtyři osoby.

Ubytování v apartmánech v rodinném domě nedaleko Opavy a Ostravy.

Penzion nedaleko Karlovy Studánky. Kapacita 29 lůžek 1 přistýlka, ubytování ve čtyřlůžkových a pětilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Vhodné pro ubytování škol (lyžařské kurzy, pobyty v přírodě) - kapacita 30 lůžek. Stravování možné v kuchyni přímo v penzionu.

Penzion s ubytováním u jezera. Možnost celoročního ubytování s kapacitou 18 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích nebo dvoulůžkovém apartmá. K dispozici společenská místnost a kuchyňka. Vodní lyžování. Restaurace od 1. června do 30. září.

Prodej: - med a včelí produkty Ubytování - Chata v Malé Morávce

Lenka Kubinová provozuje restauraci se salónkem a možností ubytování.

Tenisová hala: - 3 kryté kurty. Venkovní kurty: - 7 venkovních kurtů. Badminton: - 4 kryté badmintonové kurty. Golf simulátor. Restaurace. Penzion na kurtech - 12 lůžek.

Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje gastronomické služby v Opavě a celém Moravskoslezském kraji. Nabízíme komplexní cateringové služby jako jsou rauty, oslavy, firemní stravování, bagety a v neposlední řadě také vyrábíme lahodné a čerstvé bagety.

Rekreační středisko s možností ubytování v budově a chatkách. Zázemí pro dětskou a skupinovou rekreaci. Poblíž areálu se nachází sjezdovka. Travnatá plocha pro sportovní aktivity, ohniště, hřiště, lanový park.

Penzion. Ubytování: -18 osob. Pokoje: -jednolůžkové až čtyřlůžkové. Na patře: -kuchyň -wc -koupelna (zvlášť pro ženy a muže). V okolí koupaliště s minigolfem, bowling, fotbalový stadión, in-line areál.

Restaurace, pohostinství. Ubytování, penzion.

Radek Haas se zaměřuje na hostinskou činnost a ubytovací služby.

Penzion - čtyřlůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení, vybavená kuchyňka - dvoulůžkové pokoje - zapůjčení sportovních potřeb

Růžena Klimková se zaměřuje na velkoobchodní prodej dřevařského materiálu.

Ubytování v soukromí - 3 pokoje 1 s vlastním sociálním zařízením - společná kuchyň - parkoviště za domem

Cukrárna Hotel - ubytování v dvoulůžkových pokojích a apartmánech s vlastním sociálním zařízením a TV - možnost pořádání rodinných oslav, školení, svateb, seminářů v salóncích Restaurace - pizzerie - pivnicerozvoz - pizzy Vinárna

Kemp Ubytovna - kapacita 60 osob - pokoje vybavené televizí a ledničkou - apartmány vybavené sociálním zařízením - WI - FI - strava po domluvě v areálu - vhodné pro turisty, firmy a školy

Penzion A club, ubytování v Opavě Již od roku 1994 poskytujeme našim milým hostům ubytování a stravování. Pokoje i restauraci neustále průběžně renovujeme, dbáme na komfort a čistotu. Výhodou je poloha poblíž centra města Opava - pět minut pěšky.