Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Rezervace ubytování hotely, penziony a apartmány v Praze i po celé České republice.

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Průvodcovská činnost zahraničních skupin turistů Praha, Česká republika a doprovod do Střední Evropy.

Služby v oblasti projektování: - vzduchotenika - klimatizace - vytápění - chlazení. Služby v oblasti kooradinací profesí technického zabezpečení budov: - koordinace činností TZB - zhotovení koordinačních soutisků TZB. Služby v oblasti měření: - měření všech parametrů vzduchotechniky a čistých prostorů - typové a vývojové ...

Ubytování v 2, 3, 4 a 5 lůžkových pokojích

Cestovní kancelář Company UniTravel je členem Asociace cestovních kanceláří České republiky. Naše společnost již působí na českém trhu více než 7 let. Naše kanceláře se nachází v samém centru Prahy.

Hostel - 3 - 5ti lůžkové pokoje Restaurace - snídaně Tenisové kurty

Ubytování - kapacita 10 apartmánů se SAT, TV, WIFI, sociálním příslušenstvím - krátkodobé i dlouhodobévybavení - kuchyň - lednice s nápoji - pokoje mají satelitní TV - koupelna s vanou, sprchou, WC - vysoušeč vlasů.

Provozujeme: - kemp - restaurace - další zařízení pro krátkodobé ubytování.

Průvodcovské služby po Praze. Okružní jízdy po Vltavě. Mám praxi v provádění v německém jazyce.

Cestovní kancelář Austrálie a dovolená Austrálie, Indonesia, Nový Zéland, Fidži Poznávací zájezdy a Individuální zájezdy do Austrálie od specialistů. - levné a kvalitní letenky do Austrálie - víza do Austrálie - pronájem auta či obytného vozu - zajímavé doprovodné programy - kvalitní ubytování samozřejmostí - originální plán cesty ...

Penzion *** - kapacita 57 osob - 1, 2 a 3lůžkové pokoje - pokoje vybavené sociálním zařízením, minibarem, telefonem, televizí - restaurace - konferenční místnost - kulečník - fitness centrum Nekuřácká restaurace - kapacita 60 míst - evropská a italská kuchyně Terasa - kapacita 50 míst.

Průvodcovské služby v cizími českém jazyce.

Hotel **** - kapacita 12 dvoulůžkových pokojů - možnost využití služeb osobního trenéra - zdravotní, léčebné i relaxační masáže - sauna - vířivka - konferenční sály - beaty salon - restauracevybavení pokojů: - sociální zařízení - LCD TV - telefon - trezor - minibar - WIFI ...

Rodinný dům, ubytování v soukromí: - kapacita 14 lůžek - 2 čtyřlůžkové apartmány se sprchou a WC - 2 třílůžkové pokoje se sprchou a WC - pokoje vybavené TV, SAT, WIFI připojení k internetu a rádiem - minibar s lednicí, kávovar a varná konvice - jídelna - parkování v uzavřeném dvoře - posezení na zahradě ...

MOTEL GRÁDO se nachází v klidné části města, na pokraji městského parku prokopského údolí a jen pár kroků od obchodního a kulturního centra Hypernova Nové Butovice..

Kavárna a penzion - volné připojení k internetu - možnost zapůjčení jízdních kol - parkoviště v místě hotelu.

Minipenzion - 2 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - pokoje vybavené sprchovým koutem, WC, umyvadlem a TV - parkování na vlastním pozemku.