Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Cestovní agentura - poznávací a pobytové zájezdy

Pobyty v Itálii vlastní dopravou

Cestovní kancelář nabízející ozdravné pobyty, pobytové a lyžařské zájezdy.

Ubytování - 1 apartmán vybaveno vstupní šatnou s kuchyňským koutem - 3 lůžka s přistýlkou a klavírem - sociální zařízení se sprchovým koutem - TV - internet - 2 apartmán s vstupní šatnou - kuchyňský kout - sociální zařízení se sprchovým koutem - 2 lůžka s přistýlkou a klavírem - TV - internet

Hotel s 33 pokoji a restaurací a minipivovarem. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, SAT, TV, WI-FI. Hotel je výjimečný gotickými krovy a renesančními malovanými stropy.celková kapacita restaurace včetně gotického sálu je 500 míst.

Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

Hotel - nekuřácký - kapacita 32 lůžek, apartmány 2x2 lůžka - 2-5 lůžkové pokoje - parkování v objektu - připojení k internetu WIFI - možnost vstupu i se psy (za poplatek, na vodítku) - konferenční místnost pro 60 osob Nekuřácká restaurace - letní terasa Nekuřácká vinárna Jízdárna - vyjížďky - krytá ...

Firma Rekreace dětí a mládeže V. Chválové je majitelem rekreačních zařízení ve Středočeském, Západočeském a Východočeském kraji. Poskytuje Vám své služby již 17 let, nabízí: - pobyty pro školy v přírodě - školní výlety - letní tábory - taneční, divadelní a sportovní soustředění - rodinné rekreace.

Cestovní agentura specialista na Chorvatsko: -Gradac -Plitvická jezera -Lovran -Draga -Moščemička Slovinsko: -Bled-letní i zimní pobyty Francie: -zimní pobyty Norsko. -finnoy.

Penzion - jedno až čtyřlůžkové pokoje Restaurace

-Ubytování v soukromí s poskytováním doplňkových služeb

Hotel - kapacita 12 pokojů - WIFI připojení k internetu Restaurace - kapacita 40 míst - salónky

Služby pro zahraniční turisty: - ubytování - doprava - průvodcovské služby pro zahraniční klientelu.

Cestovní kancelář orientovaná na Španělsko.

Nabídka služeb aktivního cestovního ruchu.

Ubytování v rodinném penzionu se zahradou, v klidné části Prahy 9 - Čakovicích.Dobré spojení MHD do centra. Blízko PVA Letňany. 2-4 lůžkové pokoje s vlastním soc. zařízením, 3 lůžkový apartmán.Parkování v zahradě u domu.

Unikátní slovenská restaurace a koliba Javorník je jediné místo v Praze i širém okolí, kde si pochutnáte na jídle připravovaném podle tradičních receptur domácí slovenské kuchyně. Zveme Vás na vícero druhů grilovaného masa včetně jehněčího, brynzové halušky a další čtyři jejich druhy, slovenské ovčí sýry, klobásky a slaninu dováženou z Vysokých ...

Penzion - dlouhodobé a krátkodobé ubytování. Plně vybaveny pokoje.