Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Rodinný penzion kapacita 26 lůžek 13 dvojlůžkových pokojů se sprchou, WC, TV se SAT snídaně internet na pokojích telefon terasa možnost využití garáží možnost ubytování se zvířaty po dohodě dětské hřiště v blízkosti sportovní oddíly a harmonizační pobyty studentů malé skupiny

Zajišťujeme pobyty víkendové, relaxační, ale také pro seniory a medical. Na všechny typy pobytů lze vystavit dárkové poukazy.

Hotely společnosti EuroAgentur Hotels & Travel vám vždy nabízí kvalitní ubytování, pohodlí a profesionální přístup. Lokality hotelů: - Praha - okolí Prahy - Karlovy Vary - Churáňov - Krušné hory - Lipno - Hradec Králové - Jihlava - Bratislava - Severní Morava a Slezsko.

Nabídka zájezdů se zaměřením na potápění a lyžování.

Činnosti cestovních kanceláří. Specialista na zajištění prvotřídního cestovního servisu v rámci nejprestižnějších sportovních událostí po celém světě. Prodej vstupenek na sportovní a kulturní akce konané v ČR a ve světě.

Profesionální služby pro jednotlivce, firmy i skupiny v Praze, ČR i Evropě. Zajistíme ubytování, licencované průvodce, firemní akce, konference, svatby na míru. Nabízíme dopravu a transfery autobusy a luxusními auty Mercedes třídy S, třídy R a E.

Ubytovny a hotely jsou otevřeny celoročně a jsou vhodné pro jednotlivce, rodiny, studenty, turisty i zaměstnance firem, pro krátkodobé nebo dlouhodobé ubytování. Hotely a ubytovny jsou umístěny v blízkosti MHD.

Hotel nabízí ubytování: -114 luxusních, plně klimatizovaných pokojů a 10 apartmánů s možnosti obsazení 1 nebo 2 osobami. Všechny pokoje jsou vybaveny: -barevnou televizí se satelitními programy, placenými televizními kanály -přístupem na Internet -Minibarem -dále sejf -2 telefony s přímou volbou a možnost připojení faxu či ...

Cestovní kanceláře. Cestovní kancelář DIONIS PRAHA poskytuje: Incoming: - skupiny - jednotlivci - VIP klienti - rezervace hotelů v ČR - léčebné pobyty - exkurze - transfery.

Cestovní kancelář se zaměřením na pobytové, poznávací zájezdy, skupinové nabídky, exotika. Cestovní kancelář se zaměřením na zimní sporty-lyže, snowboarding aj.: - Rakousko - Švýcarsko - Itálie - Francie.

Služby: -hotelová ubytovna -restaurace

ALPY spol. s r.o nabízí: - cestovní kancelář - komplexní služby cestovního ruchu - zprostředkování členství v rakouském Alpenvereinu - vydavatelství horské literatury - prodej map a průvodců - vydávání časopisu lidé&HORY. Nabídka pobytů: - Rakousko Zima - Rakousko Léto - Rakousko - chaty - Švýcarsko - Itálie Zima - ...

Hotel Franta je originální stavba datovaná do 18. století a která byla přebudována na klidnou oázu. Rezidence se situována blízko Prahy 5 Stodůlky. Hotel je snadno dosažitelný ze dvou stanic metra Lužiny a Luka. Pro jedince nebo skupiny je k dispozici: - 23 pokojů se sprchou a toaletami. Naše pokoje jsou uspořádány následovně: - 5 ...

Luxusní hotel v historickém centru. Prahy: -297 pokojů -13 apartmánů -restaurace -coctail bar -11 salonků, konferenčních sálů -bazén -solarium -sauna -fitness.

Individuální zájezdy podle Vašich požadavků: -organizace svateb, oslav a výročí v nejkrásnějších místech na zemi -zajištění služebních a pracovních cest do celého světa.

Poskytování incomingových služeb pro cizince v Praze a celé ČR, ubytování v hotelech všech kategorií. Nabídka speciálních a tématických programů.

- provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - ubytovací služby - velkoobchod a maloobchod - zprostředkování obchodu a služeb - správa majetku Praha a střední Čechy

Ubytování - tříhvězdičkový hotel. Hotel Olga *** je umístěn v blízkosti Veletržního paláce, v klidné tiché části centra Prahy. Ubytování: celkem 26 pokojů s kapacitou 68 lůžek -jednolůžkové pokoje -dvoulůžkové pokoje -třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje vhodné pro rodinu Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, sprchovým koutem, ...