Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel - ubytování Provozujeme hotely v centru hlavního města.

Restaurace s kapacitou 150 míst a 100 míst v zahradní restauraci, s historickým interiérem, cihlovými stropy na břehu Vltavy.

POMI SKICENTRUM, vše pro ski & snowboard. •půjčovny: Krkonoše – Harrachov, Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •lyžařské školy: Krkonoše – Harrachov Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •ubytovací služby: SPORT HOTEL POMI Harrachov Lyžařská škola ...

Cestovní kancelář zaměřená na letní tábory s různou intenzitou výuky angličtiny. Od hravé angličtiny pro nejmenší, přes intenzivní výuku s rodilými mluvčími, až po plně anglický tábor. Od r. 1994 přinášejí naše tábory, které se konají uprostřed jihočeských lesů, zábavu i poznání. Vedle angličtiny tábory nabízejí samozřejmě plno soutěží a ...

Třihvězdičkový hotel v rezidenční čtvrti Rokoska v blízkosti metra Nádraží Holešovice. Kapacita hotelu je 33 osob, restaurace se specializací na českou kuchyni, svatby, rauty, projekce, konference.

Hotel*** typu nabízí ubytování: - 43 pokojů - 120 lůžek - televize se satelitem - telefon - WC se sprchou - bezbariérový přístup.

Agentura Contour, s.r.o. nabízí: - kongresová a incentivní turistika - organizační a kompletační činnost pro pořádání různých meetingů, tiskových konferencí.

Nabízíme letecké zájezdy do oblíbených destinací: Bulharsko, Egypt, Tunisko, Malta, Kréta, Kos, Rhodos, Korfu, Santorini, Lesbos, Mykonos, Naxos, Samos, Lefkáda, Itálie, Sardinie, Ischie. Dovolená u moře, odlétáme z Prahy, Brna, Ostravy a Pardubic.

Zprostředkování víz: - služební - turistická - tranzitní - Rusko (RSFR) - Ukrajina - Kazachstán - Bělorusko - rychlé jednání - pomoc s potřebnými doklady pro kladné vyřízení - pojištění cesty - zdravotní pojištění pro pobyt.

Cestovní kancelář. Zimní lyžařské zájezdy do Švýcarska Adelbodenu (dějiště světového poháru mužu ve sjezdovém lyžování). Letní turisticko-poznávací zájezd do oblasti Bernských Alp: - Adelboden - oblast Jungfrau-Eiger - Brienzer See - Ballenberg - Aareschlucht. Návštěva města: Bern, Lucern.

Činnost: - cestovní kancelář se specializací na incomingové služby.

Golem Tour Agency. Incomingová cestovní kancelář.

Služby, zajištění: - letenky - ubytování - doprava - pronájem aut - pronájem letadel - víza - zajištění účasti na veletrzích a konferencích v tuzemsku i v zahraničí - zajištění kongresových sálů a jednacích salonků - firemní akce - incentivní turistika - autobusové a trajektové jízdenky - vstupenky na sportovní utkání (NHL, NBA) - ...