Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Cestovní kancelář. Nabízíme zahraniční zájezdy do Francie, Rakouska, Itálie, Chorvatska, Španělska, Švýcarska.

Kvalifikovaný průvodce specializující se na poznávací zájezdy do německy mluvících oblastí - specializace VÍDEŇ, RAKOUSKO. Specializace na VIP klientelu a kongresovou turistiku v ČR i zahraničí. Specializovaný průvodce s certifikací pro JMK a Vídeň. Poskytuji nadstandartní péči a služby o klienty. Hlavní zaměření historie, pamětihodnosti, umění a ...

Nabízíme následující produkty: - letenky všech leteckých společností za výhodné ceny a se speciální slevou – firmy ušetří 4%-20% nákladů (kurýrské služby zdarma) - rezervace letenek ON-LINE v češtině i angličtině - rezervace hotelů v ČR, v Evropě i po celém světě - půjčení aut v ČR, v Evropě i po celém světě - organizování kongresů, ...

Cestovní kancelář se zaměřením na incoming. Zajištění: -letenky -víza -pojištění -služební cesty -půjčení automobilu -ubytování: -hotely -pensiony

Nabízíme: - okružní jízdy a množství výletů za krásami a pamětihodnostmi Evropy.

Cestovní kancelář Pobytové zájezdy s výlety Pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, poznávací okruhy.

Specialista na vodní turistiku v Evropě i v České republice. Vodácké zájezdy jak pro rodiny s dětmi tak i pro zdatnější jedince do: - Francie - Chorvatska - Itálie.

Cestovní kancelář. Nabízíme pestrý výběr dětských táborů v tuzemsku i u moře v Chorvatsku a Španělsku. Pro školy a sportovní kolektivy organizujeme školy v přírodě, soustředění a výlety. Zajišťujeme veškeré služby: - dopravu - ubytování - stravování - zábavný program.

Nově zrekonstruovaný luxusní hotel přímo v centru na Malostranském náměstí. Vybavení pokojů: - telefon, televize se satelitními programy - minibar - pokoje se sprchovým koutem a WC.

Penzion, ubytování. Levné ubytování v Penzionu Zahradní město je svým charakterem určena k ubytování zaměstnanců různých stavebních firem, dělníků a řemeslníků. Je vybaven jednoduchým standardním nábytkem a poskytuje opravdu levné ubytování v Praze.

Cestovní agentura. Letní zájezdy v destinacích: -Řecko (Chalkidiki, Zakynthos, Kréta) -Tunisko (Tunis, Hammamet, Sousse, Monastir) -ostrov Djerba -Egypt. Zimní lyžařské zájezdy: -Rakousko -Itálie.

Business travel, kongresy, konference, vzdělávání

Cestovní kancelář: -ubytování v ČR či zahraničí -zájezdy -dovolená -víkendové pobyty -poznávací dovolená.

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Praní prádla pro hosty Nepřetržitě hlídané parkování Půjčovna aut Hotelové taxi Obchod s upomínkovými předměty Květiny Business studio Internet Room service Směnárna Sekretářské služby Doručovací služby Rezervace letenek, jízdenek.

Nabídka apartmánů v centru obce Háj pod Klínovcem ve výšce 900 metrů nad mořem. Místo pro relaxaci a odpočinek po celý rok.

Villa Milada je nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí nadstandardní ubytování, komfortně zařízené pokoje, restauraci, konferenční salonky a wellness. Hotel je situovaný v překrásné oblasti Šáreckého údolí v Praze 6 (Dejvice), pohodlně dostupný k nejvýznamnějším pražským památkám.