Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Nabídka exkurzí do provozů a institucí, návštěvy odborných výstav, veletrhů a besed pro zájemce ze zemědělských a potravinářských oborů.

Rodinný hotel v klidném centru Prahy nabízí ubytování v pohodlných pokojích a apartmánech.

Cestovní kancelář, specialista na Ukrajinu. Vyřízení víz*. Transfery. Ubytování. Turistika: -romantická, pěší, cyklo(Krym, Karpatz, Azovské moře) -extrémní(potápění, horolezectví, jachting) -vojenská(lety v nadzvukových letadlech, MIG-29, jízda tanky T-72) -historické a architektonické památky Ukrajiny.

Specialista na dálný východ a celou Asii: - Riád - Bahrajn - Saná - Tokyo - Dubai - Bangkok - Taipei - Singapur - Hanoi - Hong Kong - Kathmandu.

Provozujeme osobní silniční dopravu a cestovní agenturu.

Nabídka letenek do celého světa. Zajištění soukromých i služebních cest, pronájmu automobilů a cestovního pojištění.

Cestovní agentura ALTAIR se specializuje na zabezpečení leteckého spojení do celého světa na pravidelných linkách významných leteckých společností pro jednotlivce i pro skupiny a případně zajištění letů na objednávku (charterů).

Nabídka služeb incomingové cestovní agentury.

Nabízíme služby a informace nejen pro golfové turisty. Rezervace ubytování v Praze i České republice, zajištění firemních akcí a seminářů.

Hotel CLOISTER INN Inn se nachází v klidné uličce Starého Města jen 300 metrů od Karlova Mostu a Staroměstského náměstí. Jméno hotelu pochází z historie budovy, která leží na místech středověkého kláštera založeného Jezuity. Vybavení hotelu: - 73 pokojů s vlastním sociálním zařízením - non-stop recepce - hlídané parkoviště v areálu na ...

Cestovní agentura. Pronájem: -rekreační byty, domy v Evropě a na Floridě.

Cestovní kancelář Specialista na: - Chorvatsko - Černá Hora - Bosna a Hercegovina - USA - západní pobřeží - Havaj.

Naše služby. Široká nabídka služeb poskytovaných hotelem: - profesionální personál orientovaný na zákazníka - kuřácké a nekuřácké pokoje - PC v hotelové Lobby - Konferenční prostory - Recepce - Internet - Parkování - Doprava.

Společnost SANZ Group Czech, s. r. o. se zahraničním kapitálem zajišťuje komplexní služby v oblasti investic do realit, nemovitostí a podniků v celé České republice. Na těchto službách, které jsou ve svém portfoliu rozšířené o další návazné činnosti, se podílí jednotlivé divize, které jsou centralizovány pod jednou střechou v kancelářích v centru ...

CALL CENTRUM 800121010 - volejte zdarma Cestovní kancelář. Bohatá nabídka zájezdů do celého světa. Zájezdy do 54 míst a téměř 500 hotelů od penzionů po luxusní pětihvězdičkové. Zájezdy letecky, autobusem i vlastní dopravou.

Nabídka: -atraktivní turistické zájezdy a pobyty pro jednotlivce i skupiny -kombinované nabídky pobytů zaměřených na sportovní vyžití, relaxaci a rehabilitaci -konferenční, incentivní a obchodní turistiku pro domácí a zahraniční firmy

Cestovní agentura, kde zakoupíte nejen zájezdy last minute, lyžařské, pobytové, poznávací, exotické. Více jak 5000 zájezdů od 200 cestovních kanceláří (Čedok, Fischer, Exim, Firo, New dama) denně aktualizovaných. Prodej přes internet i na pobočce.

Cestovní kancelář, která je specializována na letecké zájezdy do Tuniska, Egypta, Spojených arabských emirátů, na ostrovy Djerba a Kypr. Zajišťujeme také pobyty v exotických zemích.

Cestovní kancelář. Nabídka dovolené v Chorvatsku a Itálii pro jednotlivce i školy.

Nabídka služeb incomingové cestovní kanceláře. Možnost ubytování v hotelech a penzionech.

Hotel****: - ubytování, 57 pokojů, parkoviště v ceně za ubytování, připojení na internet přes Wi-fi - hotelová restaurace - 2 konferenční místnosti: 1x malý salonek pro 15 osob, 1x velký salonek pro max. 50 osob - školení, meetingy, svatby, oslavy