Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel U koně se nachází v malebné krajině nedaleko Říčan u Prahy. V našem hotelu nabízíme ubytování ve stylových pokojích. Každý pokoj je vybaven televizí, rádiem, minibarem, koupelnou se sprchou a WC. Restaurace.

Společnost TRILOBIT REAL s.r.o. provozuje areál služeb motoristům na hlavní silnici Praha-Kolín (Kolínská silnice č. I/12) v blízkosti obce Tuklaty..

Ubytování - tříhvězdičkový hotel: -kapacita 25 míst: -2-3 lůžkové pokoje s příslušenstvím -v každém pokoji je koupelna, WC, fén, satelitní TV, telefon s přímou volbou, minibar, safe.

Cestovní kancelář. Pobyty na veletrzích a výstavách. Letní a zimní dovolené. Zájezdy pro školy.

Nabízíme moderní 3 a 4lůžkové pokoje s vlastním WC, sprchou a lednicí. Možnost vlastního vaření a společné kuchyňky. K dispozici automatická pračka a uložení cenností do trezoru. Možnost parkování.

Autoservis, autoopravna. Autodoprava. Čerpací stanice. Ubytovna: - Bezděčín 72, tel. 603859831, 326 724 005.

Zimní stadion: - ubytování: - fitness, posilovna - pizzerie - pivnice.

Hotel Brandýský Dvůr. Ubytování. Pronájem konferenční místnosti (až 40 osob).

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba dveří, vrat, oken, schodišť, zábradlí, kuchyní a zakázkového nábytku. Penzion Červeňáček Adresa: Polnička 95 591 02 Mobil: +420 775 332 759 Mobil: +420 775 120 777 Email: afialov@seznam.cz WWW: http://www.penzion-cervenacek.cz

Provádíme montáže sádrokartonových systémů, minerálních kazetových podhledů, půdní vestavby, příčky, předstěny, zateplení interiéru, včetně materiálu a dopravy. Držitel certifikátu RIGIPS, KNAUF, OWA. Nabízím ubytování v penzionu, apartmány.

Cestovní kancelář. Zájezdy: -tuzemské pobyty -poznávací zájezdy -pobyty u moře -vlastní doprava, letecky.

Hotel, ubytování: - dostatečné parkovací plochy (i pro autobusy) - zahradní restaurace - klasická restaurace - pivnice - secesní sál vhodný ke konferencím, svatbám, plesům a podobným příležitostem - ubytovací kapacita 56 míst v 1-2 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprchový kout)

Ubytování: K dispozici je 6 dvoulůžkových pokojů a 2 třílůžkové. Všechny mají vlastní sociální zařízení a televizi. Cena 500, - Kč za lůžko, 900, - za dvoulůžko a 1.300, - za třílůžko včetně 10 % DPH je vzhledem k poloze areálu a nabízeným službám velmi výhodná. K dispozici venkovní zahrádka s grilem a udírnou, zdarma připojení ...

Pension, penzion. Ubytování v novém rodinném pensionu v těsné blízkosti Prahy.