Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Penzion: -ubytováni v pokojích s vlastním sociálním zařízením.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích -parkování v objektu -možnost posezení na zahrádce.

Rekreační a školící středisko Trhovky-Orlická přehrada: -ubytování v luxusních bungalovech pro 4-5 osob -stravování ve stylové restauraci -školení -společenské akce -selata grilování -tenis, squash -projížďky na lodích -reprodukovaná i živá hudba.

Provozovatel hotelu Zimní stadion: -součástí dvě ledové plochy -posilovna -sauna -solárium -masáže -rehabilitace -pořádání sportovních soustředění -pokojích -ubytování 33 pokojů, z toho 3 bezbariérové -cateringové služby.

Rehabilitační ústav Kladruby pouhých 100 m od penzionu, ubytování také pro tělesně postižené, jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, apartmány, televize a satelit v každém pokoji.

Restaurace, penzion, pension: -pořádání společenských a rodinných akcí -večírky -oslavy -možnost hudby a tance -poctivá česká kuchyně -příznivé ceny -bezproblémové parkování

Cestovní kancelář, cestovní agentura, CK. Autorizovaný prodejce: -FISCHER bohatá nabídka zájezdů do celého světa, doprava letecká i vlastní, LAST MOMENT, LAST MINUTE. Hlavní nabídka: -Španělsko, Kanárské ostrovy, Mallorca, Menorca, Andalusie, Ibiza, Egypt, Dominikánská republika, Maroko, Portugalsko, Malta, Tunisko, Kréta, ...

Cestovní kancelář. Zájezdy: - Egypt - Tunisko - Turecko - Španělsko - Bulharsko - Řecko a Kypr.

Masáže Relaxační masáše Cestovní agentura - relaxační pobyty. Arfela - bezpečnostní agentura

Restaurace-kapacita 34 osob. Salonek-kapacita 25 osob. Sál-kapacita 50 osob. Letní terasa. Ubytování-osm dvoulůžkových pokojů a tři jednolůžkové pokoje. Stravování.

Levné ubytování v celé ČR pro Vaši dovolenou v Čechách – katalog.

Konference, nabídka kompletního servisu: - ubytování - konferenční sály - konferenční technika - hostesky, tlumočnice - květinová výzdoba - transfer - gala večeře s programem - neobvyklé prohlídky míst konání - doprovodný program pro partnery.

Specializujeme se na zajišťování letenek po celém světě pro jednotlivce i skupiny a služby s tím spojené - ubytování, víza, půjčení aut, případně jiné služby jako účast na kongresech, konferencích, mezinárodních soutěžích, olympiádách a pod.

Ubytování: -apartmány (4-6 osob) -kapacita 16 osob -garsoniéra pro 1-2 osoby (možnost dlouhodobějšího pronájmu)

Nabídka ubytování a stravování, možnost společenských akcí a firemních večírků. Hotelová sauna a tenisové kurty.

Penzion, ubytování. Stylový rodinný penzion v centru staré části Příbrami nabízí: -1, 2 a 3 lůžkové pokoje WC, sprcha, TV, satelit některé pokoje s terasou -možnost dlouhodobého ubytování -apartmány s kuchyňkou a terasou -parkování ve dvoře -salónek k pronajmutí (nejen pro ubytované hosty).

Farma Ztracenka nabízí ubytování na farmě a zážitky na farmě. Jsme občanské sdružení, které si dalo za cíl představit život na vesnické farmě všem, kteří chtějí zapomenout na uspěchanost dnešní doby. Staňte se načas farmářem a relaxujte v přírodě.