Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Kategorie: -hotel B s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové, tříllůžkové a čtyřlůžkové. Vybavení objektu: -vinný sklep.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -6 dvoulůžkových, sprcha, WC. Vybavení pokojů: -telefon, televize, centrální vytápění. Pohostinství: -restaurace - tel.: 572548785.

Ubytovna JAVORNÍK. Rekreační středisko OBÁRANÉ. Rekreační středisko RADĚJOV.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 třílůžkové pokoj s možností přistýlky. Sprcha a WC na patře.

Kategorie: -rekreační středisko, horská chata, penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -hlavní budova: -4x apartmán -1x dvoulůžkový pokoj -chatky: -3 čtyřlůžkové, sprcha, WC -2 šestilůžkové, sprcha, WC. Pohostinství: -restaurace -denní bar -zahradní terasa -salonek.

Ubytovna. Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním -kapacita 36 lůžek. Vybavení lokality: -koupaliště 50 m -restaurace.

Rekrační středisko. Penzion KOLIBA Všemina. Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -sezóna červenec a srpen. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové, vana, WC -7 čtyřlůžkových, vana, WC, možnost přistýlky.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 pokoje - celková kapacita 14 lůžek. Pohostinství: -bufet - rychlé občerstvení.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů - celkem 15: -4x dvoulůžkový -8x třílůžkový -2x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový. Vybavení objektu: -restaurace s 90 místy -pivnice se 40 místy.

Kategorie: -rekreační zařízení s ubytováním především v létě a zimě. Vybavenost objektu: -restaurace, jídelna pro hromadné stravování. Složení pokojů: -kapacita 220 lůžek.

Tělovýchovná jednota Bystřice pod Hostýnem. Činnosti: - sportovní - ubytovna.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním: Složení pokojů: -18x dvoulůžkový bez sociálního zařízení -2x jednolůžkový, WC** -2x VIP pokoj. Pohostinství: -restaurace -taneční kavárna.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -5x dvoulůžkový, vlastní soc.zařízení -4x dvoulůžkový a 3x trojlůžkový bez soc.zařízení. Možnost přistýlky. Sprcha a WC na chodbě - zvlášť pro muže a ženy. Pohostinství: -restaurace.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4x dvoulůžkový pokoj - sociální zařízení, vířivá vana, televize, minibar Pohostinství: -restaurace - pořádání soukromých akcí.

Ubytování: - chata, penzion (pension) - kapacita 32 lůžek - sociální zařízení na pokojích. Služby: - sauna - posilovna - půjčovna horských kol - hřiště na volejbal - stolní tenis - biliar, šipky. Restaurace. Bar. Posezení u krbu. Pořádání svatebních hostin a jiných oslav. Vhodné pro hromadné pobyty a školní akce.